Win een adoptiekalfje bij Boerderij de Zonnewijzer

Op Zonnige Zondag op 21 oktober zet Boerderij de Zonnewijzer de deuren open en is iedereen welkom om de boerderij te gaan bekijken. Ze vertellen graag over het leven en werken op de boerderij en in een rondleiding kom je veel te weten over het melken en de koeien. En omdat dit de laatste Zonnige Zondag van het seizoen is mag Bier en Appelsap een superleuke prijs verloten. Lees dus gauw verder!

zonnige zondag boerderij de zonnewijzer bunnik rijnauwen dieren kalfjes

Wat is er allemaal te doen?
Voor de kinderen is het een belevenis om alle dieren van dichtbij te zien én aan te raken! Want zij mogen actief aan het boerenleven meedoen! Met een stempelkaart in de hand kunnen ze deelnemen aan alle activiteiten, zoals de koeien maïs geven, de geiten aaien, een kalfje een flesje melk geven, met de pony wandelen, knuffelen met een kalfje en nog veel meer… Spelen in het stro, rijden op een trekker op het erf of lekker wat drinken in het boerencafé. Gegarandeerd dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten!

Boerderijproducten
Tijdens de open boerderijdag worden er scharreleitjes van de kippen en van de kippenboer om de hoek, overheerlijke Amelisweerd­honing van onze imkers en uiteraard hun eigen rauwe melk verkocht.

Winactie
Ga naar Bier en Appelsap op Facebook, like de pagina en laat bij de post over Boerderij de Zonnewijzer een berichtje achter dat je mee wilt doen. Uit alle deelnemers mogen wij 1 winnaar kiezen die een adoptiekalfje wint! Het hele gezin van de winnaar kan dit kalfje het hele jaar regelmatig komen bezoeken. Hoe bijzonder is dat? Meedoen kan tot en met 8 oktober. Daarna maken we de winnaar bekend, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

zonnewijzer bunnik rijnauwen boerderij kalfje fles geven buiten kinderen tip weekend

Praktische informatie
Het erf is open van 10.00 – 16.00 uur
Om 10.00 en 13.00 uur kan je een kalfje een flesje geven, zolang de voorraad strekt
Entree: kinderen € 6,- , volwassenen gratis (pin niet aanwezig!)
Inclusief alle boerderijactiviteiten en limo voor de kinderen

www.boerderijdezonnewijzer.nl, Koningslaan 15, Bunnik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *