Voor bedrijven

Bier en Appelsap is opgericht in juni 2015. Sinds november 2016 zijn we ook actief in de Gooi- en Vechtstreek, sinds juni 2017 in Amersfoort en sinds december 2017 in Amsterdam.

Wil je weten waar je met je kinderen een kop koffie kunt drinken, lekker een hapje kunt eten of juist welk museum of speeltuin geschikt is voor kinderen, maar ook leuk voor ouders? Dan moet je bij Bier en Appelsap zijn! En dat weten ouders in het midden van het land nu ook!

Elke week maakt Bier en Appelsap weekendtips, we hebben een Uit Agenda, we gaan op pad en schrijven onze ervaringen op. Daarnaast zijn we natuurlijk actief op social media als Facebook, Twitter, Instagram en versturen we elke week een nieuwsbrief. Elke schoolvakantie maken we een magazine met leuke tips en uitjes. Dit miniboekje wordt verspreid in de regio Utrecht/Gooi/Amersfoort en is gratis mee te nemen.

Eigen evenementen
Bier en Appelsap organiseert ook evenementen. Zo gingen we al tweemaal met een groep ouders op Restaurant Tour. In 2017 vond het Bier en Appelsap Festival plaats in Lage Vuursche en in 2018 kwamen 4000 mensen op Hemelvaartsdag naar de Botanische Tuinen in Utrecht voor de 2e editie van het Bier en Appelsap Festival.

Twee boeken
In november 2017 kwam het 1e Bier en Appelsap Boek uit. Hierin meer dan 100 plekken in Utrecht en omgeving voor ouders en kinderen. Oktober 2018 komt het 2e boek uit: het Bier en Appelsap Wandelboek. In dit boek staan toffe plekken voor wandelen, eten & drinken en spelen in het groen in de regio;s Utrecht, Gooi & Vechtstreek en Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast ontwikkelen we meerdere concepten voor vervolgboeken.

Samenwerken?
Organiseer jij ook activiteiten voor kinderen, heeft jouw bedrijf families als doelgroep of doe je wat bijzonders voor als ouders een avondje met z’n tweeën op pad gaan? Neem dan contact op om te kijken wat we samen kunnen doen. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden en we denken graag met je mee!

Cijfers (stand 08-01-2019):
Aantal pageviews per maand: 130.000-160.000
Facebookvolgers Utrecht: 11.300+
Facebookvolgers Gooi- en Vechtstreek : 1500+
Facebookvolgers Amersfoort : 1050+
Twitter: 600
Instagram: 3500
Nieuwsbrief: 1800+
Vakantiemagazine: elke schoolvakantie 10.000 exemplaren

Tips voor Uit Agenda:
Iedereen kan een tip doorgeven voor de Uit Agenda. We nemen tips op die passen bij het Bier en Appelsapgevoel. Wil jij een tip doorgeven voor de Uit Agenda? Lever dan ongeveer 2 weken van tevoren de volgende dingen aan:

  • Een korte alinea over wat de activiteit inhoudt
  • Geef aan wat de doelgroep is (bijv. vanaf 4 jaar, of kinderen tussen 6-10 jaar)
  • De datum
  • Tijdstip
  • Locatie waar het plaatsvindt.
  • Een link naar een website waar meer informatie te vinden is
  • Fotomateriaal (liggend, jpeg)

Deze informatie kun je sturen naar lisanne@bierenappelsap.nl.

Vakantiemagazines:
Naast online vakantie overzichten met leuke tips maakt Bier en Appelsap ook vakantiemagazines die verspreid worden in de regio Utrecht. Organiseer je een leuke activiteit in een schoolvakantie? Neem dan contact op voor vermelding in dit overzicht.

Content gebruiken
Heb je interessante teksten of foto’s gezien op de site, die je wel op je eigen website/blog of in een tijdschrift wilt gebruiken, stuur een mail! Gebruik je teksten of foto’s zonder toestemming? Dat vinden we niet zo leuk!

Andere regio
Vind je Bier en Appelsap leuk, woon je in een andere regio dan Utrecht, Amersfoort of het Gooi en zou je zelf ook een site als Bier en Appelsap willen starten. Neem dan eerst even contact op, wie weet kunnen we samenwerken. Van kopieën, ranja’s, wijn, rosé etc. worden we niet zo blij, want er zit onwijs veel bloed, zweet en tranen in het opzetten van Bier en Appelsap.

Pers
Wil je Bier en Appelsap persberichten, uitnodigingen of producten (voor reviews) of andere voor de doelgroep interessante informatie sturen? Dat kan, neem even contact op voor adresgegevens. Mail kan naar lisanne@bierenappelsap.nl.

Voor andere bedrijven aan de slag
Wil je dat de mensen achter Bier en Appelsap ook voor jouw evenement/bedrijf of organisatie aan de slag gaan? Dat kan! We organiseren evenementen in opdracht of verzorgen pr/communicatie/social media of content. Een advies om je doelgroep te bereiken of beter te bedienen, kan ook. Neem contact op met Lisanne Davids via lisanne@bierenappelsap.nl.