Voor bedrijven

Bier en Appelsap is online sinds juni 2015. Inmiddels bereiken we alleen al via onze eigen website 1 op de 4 gezinnen in Utrecht. Sinds november 2016 zijn we ook actief in de Gooi- en Vechtstreek.
Wil je weten waar je met je kinderen een kop koffie kunt drinken, lekker een hapje kunt eten of juist welk museum of speeltuin geschikt is voor kinderen, maar ook leuk voor ouders? Dan moet je bij Bier en Appelsap zijn! En dat weten ouders in Utrecht nu ook!

Elke week maakt Bier en Appelsap weekendtips, we hebben een Uit Agenda, we gaan op pad en schrijven onze ervaringen op. Daarnaast zijn we natuurlijk actief op social media als Facebook, Twitter, Instagram en versturen we elke week een nieuwsbrief. In Utrecht werken we samen met DUIC.nl en nu.nl.

Organiseer jij ook activiteiten voor kinderen, heeft jouw bedrijf families als doelgroep of doe je wat bijzonders voor als ouders een avondje met z’n tweeën op pad gaan? Neem dan contact op om te kijken wat we samen kunnen doen. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden en we denken graag met je mee!

Cijfers (stand 29-05-2017):
Bezoekers op de website per maand: 28.000-30.000
Aantal pagina’s per maand: 80.000-90.000
Facebookvolgers Utrecht: 8700+
Facebookvolgers Gooi- en Vechtstreek (online sinds nov 2016): 1100+
Twitter: 600
Instagram (kijkje in het leven van Lisanne, oprichtster B & A): 2250
Nieuwsbrief: 1350+

Tips voor Uit Agenda:
Iedereen kan een tip doorgeven voor de Uit Agenda. We nemen tips op die passen bij het Bier en Appelsapgevoel. Wil jij een tip doorgeven voor de Uit Agenda? Lever dan ongeveer 2 weken van tevoren de volgende dingen aan:

  • Een korte alinea over wat de activiteit inhoudt
  • Geef aan wat de doelgroep is (bijv. vanaf 4 jaar, of kinderen tussen 6-10 jaar)
  • De datum
  • Tijdstip
  • Locatie waar het plaatsvindt.
  • Een link naar een website waar meer informatie te vinden is
  • Fotomateriaal (liggend, jpeg)

Deze informatie kun je sturen naar lisanne@bierenappelsap.nl.

Content gebruiken
Heb je interessante teksten of foto’s gezien op de site, die je wel op je eigen website/blog of in een tijdschrift wilt gebruiken, stuur een mail! Gebruik je teksten of foto’s zonder toestemming? Dat vinden we niet zo leuk! In opdracht kan Bier en Appelsap ook voor jouw website, blog of magazine aan de slag.

Pers
Wil je Bier en Appelsap persberichten, uitnodigingen of producten (voor reviews) of andere voor de doelgroep interessante informatie sturen? Dat kan, neem even contact op voor adresgegevens. Mail kan naar lisanne@bierenappelsap.nl.