In de media

Bier en Appelsap is sinds de start op 1 juni 2015 al met een publicatie in verschillende media verschenen. Neem contact op met Lisanne (via lisanne@bierenappelsap.nl) als je interesse hebt in een bijdrage van Bier en Appelsap voor bijvoorbeeld een tijdschrift of website.

Algemeen Dagblad – 2 april 2016
In het Algemeen Dagblad – Utrecht verscheen Lisanne in de rubriek ‘Het weekend van’. Hierin vertelt een inwoner van Utrecht over zijn of haar favoriete activiteiten in het weekend.

het weekend van lisanne davids algemeen dagblad utrecht

DUIC – De Utrechtse Internet Courant
Bier en Appelsap geeft in elke editie van de huis-aan-huiskrant van DUIC een aantal leuke tips om met je kinderen op pad te gaan.

DUIC rubriek Bier en Appelsap tips kinderen

 

Frisse Mosterd – editie februari/maart 2016
Frisse Mosterd is een krant in Utrecht, waarin je alles kunt lezen over de Utrechtse horeca. Ik schreef een column met tips waarop je kunt letten als je met je kinderen uit eten gaat.

Bier en Appelsap in de Frisse Mosterd Utrecht krant over horeca

 

Ouders van Nu – uitgave 1- januari 2016
Voor Ouders van Nu selecteerde Lisanne Davids 10 leuke tips in Utrecht. Allen buggyproof. Variërend van een speeltuin, een leuke winkel tot een fijn restaurant. Het artikel is ook online te lezen.

Ouders van Nu Tips in Utrecht buggyproof kindvriendelijk

 

Bijzonder Plekje – 1 februari 2016
Voor Bijzonder Plekje schreef Lisanne Davids een gastblog met 5 leuke plekken in Utrecht waar je een kop koffie kunt drinken.

blog bijzonder plekje 5 leuke plekken voor een kop koffie in utrecht