Tof nieuws: Het Bier en Appelsap Wandelboek komt uit in de herfst!!

We hebben echt tof nieuws voor jullie! Al maandenlang werken we achter de schermen namelijk aan een 2e Bier en Appelsap Boek! Dit boek zal in het teken staan van toffe wandelplekken en zal op 13 oktober verkrijgbaar zijn.Bier en Appelsap Wandelboek Utrecht Gooi Vechtstreek Heuvelrug

Wandelen, spelen en eten en drinken in het groen
Het maken van een boek beviel oprichtster van Bier en Appelsap, Lisanne, goed en het smaakte naar meer. Voor het 2e boek bundelde Lisanne haar krachten met Karianne Vermaas om de tofste plekjes in de natuur te verzamelen.

In het Bier en Appelsap Wandelboek vind je de leukste plekken voor een wandeling met je kids. Lekker de natuur in voor een speurtocht, een hapje en een drankje en misschien ook wel een speeltuin! In dit handzame boek staan meer dan 30 locaties in de regio Utrecht, Utrechtse Heuvelrug en het Gooi waar je met je kinderen uitwaait, geniet van de natuur en opwarmt met een warme choco of juist afkoelt met een ijsje. Vanaf dat ze de eerste stapjes maken, mee gaan in de kinderwagen of juist meer uitdaging zoeken in een wandeling met een app of geocaching, wandelen en de natuur in is altijd een goed idee!

Bier en Appelsap Wandelboek Utrecht Gooi Vechtstreek
pagina uit het Bier en Appelsap Wandelboek
Bier en Appelsap Wandelboek Utrecht Gooi Vechtstreek
pagina uit het Bier en Appelsap Wandelboek

Verkrijgbaar vanaf 13 oktober
Op dit moment verwerkt Sylvia, de vormgeefster, alle laatste aanpassingen en gaat het boek volgende week naar de drukker! Op vrijdag 12 oktober vieren we een feestje en vanaf zaterdag 13 oktober kun je het kopen bij de verkooppunten en natuurlijk via onze eigen website! Binnenkort start de pre-sale, zodat het boek op de 13e bij je op de mat ligt! Dus plan deze herfst maar wat wandeldates in met het gezin of vrienden, want met de inspiratie uit het boek kun je voorlopig vooruit!

Je kunt ons trouwens helpen door in je boekhandel te vragen naar het Bier en Appelsap Boek, zodat het straks op zoveel mogelijke plekken te koop is!

Het 1e Bier en Appelsap Boek vol uitjes in Utrecht e.o.
Heb je het 1e Bier en Appelsap Boek nog niet in huis? Bestel ‘m dan snel! In dit boek meer dan 100 toffe locaties, tips en uitjes om met je kind in de regio Utrecht op pad te gaan. Voor jezelf of leuk als cadeau!

Bier en Appelsap Wandelboek Utrecht Gooi Vechtstreek
pagina uit het Bier en Appelsap Wandelboek

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *