Skaten, BMX en muziek bij Ruig030

Nog even en dan vindt op vrijdag 30 juni Ruig030 plaats, een gratis muziek- en skatefeest voor jong en oud. Er zijn allerlei stoere sporten en live-optredens en er zijn zelfs prijzen te winnen. Dus trek de stoute skates aan en doe mee!

Ruig030 is een stoer evenement met een vol programma langs de skatebaan. Iedereen kan meedoen aan verschillende demonstraties Outdoor, BMX, skateboarden, skaten, en streetdance en graffiti art. Bij het BMX en skateboarden zijn prijzen te winnen van wel € 50!

Neem je eigen skates, fiets, rollerskates of skateboards mee en leer van echte pro’s! Doe bijvoorbeeld mee aan de training BMX, die wordt gegeven door de 2e van Europa en de 4e van de wereld. Stuur daarvoor even een mailtje sturen naar info@domcitypersonaltraining.nl. Je kan dan ook één van de 40 gratis BMX-fietsen (met helm) lenen.

Er zijn lekkere hapjes en drankjes met live hip-hop optredens. En er is ook een barbecue, dus neem je eigen groenten en vlees mee! Daarnaast komt de Utrecht Skate Parade pauze houden in het Noorderpark. Zij vertrekken om 19.30 uur vanaf het Lucas Bolwerk. Alvast in de stemming komen? Er is een promofilmpje gemaakt!

Ruig030 skate skateboarden bmx streetdance graffiti art skatefeest muziekfeest feest kind kinderen kindvriendelijk kids stoer buiten utrecht uitje activiteit

IJsclub Siberia
Ruig030 wordt georganiseerd door IJsclub Siberia. IJsclub Siberia gaat om de magie van het moment; het is een vrijwilligersorganisatie voor natuur- en sportactiviteiten in Utrecht Overvecht. Hun doel is om gezellige laagdrempelige natuur- en sportactiviteiten te organiseren in Utrecht Overvecht en in het nabijgelegen Noorderpark.

Ruig030 skate skateboarden bmx streetdance graffiti art skatefeest muziekfeest feest kind kinderen kindvriendelijk kids stoer buiten utrecht uitje activiteit

Praktische info
Ruig030 vindt plaats op vrijdag 30 juni in het Recreatiegebied Noorderpark, rond skate- en bikepark Ruigenhoek. Het begint om 15.30 uur en gaat tot 10 uur ’s avonds door! De toegang is gratis.

Het is het handigst om met de fiets te komen, maar langs de Gageldijk, op parkeerplaats Sint Anthoniedijk of achter tuincentrum Overvecht kan je gratis parkeren.

Meer informatie en bijvoorbeeld het schema voor de muziekoptredens vind je op de website of op het facebookevenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *