Proef, doe en geniet op het BinnensteBuiten Festival

BinnensteBuiten is het dagelijkse lifestyle-programma met veel inspiratie om aangenaam, gezond en duurzaam te leven. Op 22 en 23 september vindt het BinnensteBuiten Festival op Fort Rijnauwen in Bunnik plaats.

Een bezoekje aan het BinnensteBuiten Festival staat garant voor lekker eten en drinken, muziek, lifestyle en tuin en natuur. Dus een leuk dagje uit voor het hele gezin! En wie weet kom je ook nog op tv, want tijdens het festivalweekend worden opnames gemaakt voor de uitzending op vrijdag 5 oktober a.s.

binnenste buiten festival rhijnauwen utrecht

Wat is er te doen?
Ga inspiratie opdoen en proeven bij chef-koks Alain Caron, Leon Mazairac, Ramon Brugman, Sharon de Miranda en Nadia Zerouali en schroef je wijnkennis op met sommelier Lendl Mijnhijmer.

Maak een krijtbord met interieurexpert Theo-Bert Pot of wat dacht je van het zelf creëren van een insectenhotel met Martin Stuger en stel hem dan meteen al je groene vragen! Je kan op pad gaan met Marieke Schatteleijn of een van de andere boswachters van Staatsbosbeheer Ook is het mogelijk om Fort Rijnauwen te verkennen met de fortgidsen en kan je vogels gaan spotten met Camilla Dreef.

De BinnensteBuiten-fotocaravan is er ook en je kan genieten van leuke optredens van onder anderen Cor Bakker. Ontdek de duurzame producten van de deelnemers aan het programma en smul van al het lekkers dat verkrijgbaar is bij de foodtrucks en barretjes!

binnenste buiten festival rhijnauwen utrecht

Ga je met kinderen naar het festival?
Goed idee, want aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht! Zo kunnen ze bijvoorbeeld een ritje maken in het mini-reuzenrad. Ze mogen mee op pad met de boswachters en kunnen alles leren over vogels kijken met vogelaar Camilla Dreef. Achter de gluurmuur van Staatsbosbeheer ontdekken ze allerlei verschillende vogels. Ook kunnen ze klimmen in het hoge vogelnest (dat je natuurlijk vast legt op een mooie foto) en mogen ze de hindernisbaan doen met echte bokken (geiten) van de Bokkenbunker.

binnenste buiten festival rhijnauwen utrecht

Praktische informatie
Waar: Fort Rijnauwen, Vossegatsedijk 5, Bunnik (bij Utrecht)
Wanneer: zaterdag 22 en zondag 23 september 2018
Tijd: 10.30 – 18.00 uur (het terrein is geopend vanaf 10.00 uur)
Prijs: €10,- per dag, kinderen tot 12 jaar gratis en €15,- voor het hele weekend

Inclusief: gratis kopje koffie of thee, een leuk cadeautje, gratis parkeren, gratis pendeldienst naar festivalterrein en deelname aan verschillende workshops, wandelingen en presentaties

Auto & Parkeren: Parkeerplaats Uithof, Sorbonnelaan
Er staan twee pendelbusjes op het parkeerterrein aan de Sorbonnelaan om je naar Fort Rijnauwen te brengen. Deze pendelbusjes zijn gratis en rijden van 09:45 uur tot 18.15 uur.

Liever lopen vanaf het parkeerterrein Sorbonnelaan?: Het is een wandeling van 2 km en duurt ongeveer 20 minuten. De route is verhard en autoluw en loopt door een prachtig natuurgebied.

Openbaar vervoer: Vanaf Station Utrecht Centraal neem je de bus richting Oud Amelisweerd, Bunnik. Vanaf hier is het 1 km lopen naar Fort Rijnauwen. Vanaf hier rijden GEEN pendelbusjes!

binnenste buiten festival rhijnauwen utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *