Lekker eten en toffe activiteiten op Dag van het Wilhelminapark

Komende zondag (17 juni) is het weer zover. Voor de 14e keer wordt de Dag van het Wilhelminapark gevierd. Met een gevarieerd aanbod aan leuke activiteiten voor jong en oud, de Grote Wilhelminalunch, gezellige kraampjes en bijzondere veilingitems, belooft het een leuke dag te worden!

dag van het wilhelminapark Programma
De hele dag zijn er voorstellingen te zien van Circus Moustache. Daarnaast zijn er onder andere trampolines, een zweefmolen, allerlei spelletjes, kan je deelnemen aan een clinics en je kan zelfs zeilen in de vijver! Er zijn verschillende stands met heerlijk eten en er is de hele dag door verschillende muziek en entertainment. Het is ook nog eens Vaderdag, dus het perfecte uitje voor het hele gezin.
Aan deze dag is een goed doel verbonden: Eet met je hart. Deze stichting verbindt kwetsbare mensen en op die manier wordt er afgerekend met eenzaamheid.

Cirque Moustache circus snor utrecht geertjes hoeve voorstelling kinderen

Grote Wilhelminalunch
Vanaf 12 uur vindt op het centrale veld de Grote Wilhelminalunch plaats. In een gezellige lunchtent kan je aan picknicktafels lekker eten. En kinderen kunnen lunchen in een echte circustent! Volwassenen betalen hiervoor € 29,95 en voor kids kost het € 5,-. Wel even van tevoren een kaartje kopen!

Veiling
Bij de afsluiting van de lunch start de Dag van het Wilhelminapark-veiling. Van een sieraad tot een leuke workshop of kaartjes voor een gaaf concert; voor ieder wat wils. Misschien zit er wel een leuk Vaderdagcadeau tussen?

dag van het wilhelminapark utrecht zweefmolenPraktische informatie
De Dag van het Wilhelminapark vindt plaats op zondag 17 juni in het Wilhelminapark in Utrecht. Toegang is gratis. Meer informatie vind je op de website van de Dag van het Wilhelminapark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *