Met Kicks voetbal je de hele zomer door

Vaders opgelet! Zin om fit te blijven deze zomer, maar geen zin in je verplichte rondje fitness of hardlopen? Kom dan lekker voetballen bij Kicks. Daar kun je voetballen alsof je naar de sportschool gaat; wanneer het uitkomt, bij een locatie in de buurt en als je wil tegen een vast bedrag per maand, onbeperkt.

Kicks is een initiatief van de KNVB dat flexibel voetballen stimuleert. En in tegenstelling tot het traditionele KNVB-aanbod kun je bij Kicks de hele zomer doorvoetballen.

voetbal kicks knvb utrecht

“Met Kicks willen we zoveel mogelijk mensen aan het voetballen houden, ook buiten het reguliere voetbalaanbod en -seizoen om. Simpelweg omdat dat reguliere aanbod voor heel veel (oud-) voetballers niet meer in hun agenda past. Het is zonde dat mensen daardoor moeten stoppen met voetballen, terwijl ze de sport nog hartstikke leuk vinden. Hetzelfde geldt voor de zomerperiode; dan wil je eigenlijk zoveel mogelijk blijven spelen. Kicks organiseert dat voor je, op goeie velden bij clubs in Utrecht en Amsterdam.” zegt Pim van der Hoorn namens Kicks.

Trainingen en toernooien
Kicks organiseert iedere avond van de week Kicks-trainingen. De trainingen worden begeleid door een coach; een frisse trainer die zorgt voor een goeie organisatie en veel voetbalplezier. Hij regelt de ballen, hesjes, pionnen, alles. De trainingen draaien om het leukste aspect van voetballen: veel verschillende partijvormen en zo nu en dan een snelle afrondoefening. Omdat voetballen zo leuk is heb je haast niet door hoe intensief het is, maar aan het eind van de training ben je ongetwijfeld vermoeid.

Om de twee weken is er een Kicks-toernooi. Dat is een toernooi op een doordeweekse avond, je speelt 6 tegen 6 op een kwart veld. Met minimaal 4 teams en maximaal 10 teams. Kicks regelt scheidsrechters, alle materialen en een drankje na afloop. Je kunt je als team inschrijven, maar ook individueel. Het toernooi duurt maximaal 2 uur, en je speelt per avond zeker 4 wedstrijden.

Locaties
Kicks zit verspreid door Utrecht en Amsterdam, bij lokale voetbalclubs. Omdat het bij een club georganiseerd wordt zijn er altijd goeie basisfaciliteiten, zoals verlichte velden, een kleedkamer en kantine. De Kicks-locaties in Utrecht zijn: USV Hercules (Noord), SV Vechtzoom (West), DVSU (Lunetten), SV Rivierwijkers (Oost) en USV Odysseus (Oost).

Speciale korting
Lezers van Bier en Appelsap mogen Kicks gratis uitproberen en krijgen als het bevalt 50% korting op een zomerabonnement. Dat abonnement is altijd maandelijks opzegbaar. Gebruik de kortingscode ‘bierenappelsap’ om de gratis training en abonnementskorting te verzilveren.

Meer informatie over Kicks vind je op www.kicksvoetbal.nl.

kicks knvb voetbal waar je maar wilt in utrecht en amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *