Cirque Moustache: wat een feest!

Door Laura Kenter, moeder van Ruben en Anouk, woont in de Bilt.

Circus Snor ben je misschien wel eens op een festival tegengekomen. Ze waren bijvoorbeeld ook bij het Bier en Appelsap Festival waar eigenaar Jasper met zijn circusattributen kinderen kennis laat maken met circus. Daarnaast is hij actief bij Circusschool Diedom.
Maar wat je misschien niet weet is dat hij al 5 jaar een echt circus heeft! En ook deze zomer touren ze weer in onze regio en ver daar buiten.

Cirque Moustache artiesten kindvriendelijk uitje zomer vakantie

Wij hebben kaartjes voor de voorstelling bij Kinderboerderij de Brink in Zeist. Het is mooi en droog weer, dus met veel zin gaan we met z’n vieren op pad. En alhoewel Ruben net 10 jaar geworden is, kijkt ook hij enorm uit naar deze avond. De voorstelling begint om 19.15 uur, maar drie kwartier van tevoren kunnen we leuke spelletjes doen, in de lachspiegels kijken, iets lekkers kopen of naar een minivoorstelling met echte ratten. En als je het leuk vindt krijg je van circusdirecteur Jasper een heuse snor geschminkt!

cirque moustache uitje kindvriendelijk circus

Eindelijk is het zover en mogen we de knusse tent in. Wat een fijne sfeer is het meteen als we met z’n allen binnen zijn. De meesten kinderen hebben lekker popcorn of een suikerspin gekocht en zitten er helemaal klaar voor!

Ojee, de eerste optredens lopen niet helemaal zo als het hoort, maar al gauw legt de circusdirecteur uit dat zijn Snor Medaille kwijt is! En zonder deze medaille gaat er van alles mis. Dus aan het publiek de vraag of we in de pauze alsjeblieft willen uitkijken naar deze belangrijke ketting…

cirque moustache vuur optreden circus kindvriendelijk

Na de pauze kunnen we niet wachten om weer naar binnen te mogen. Want wat het is het ontzettend leuk!
Spannend, heel creatief, muzikaal en vooral humoristisch voor iedereen. Heerlijk om te zien hoe jong en oud aan het genieten is. Alle artiesten hebben zoveel talent in huis en laten dit allemaal uitvoerig zien. Acrobatiek, trapeze, goochelen, dansen en komische acts, van alles komt voorbij!

cirque moustache circus snor kindvriendelijk

Wij vonden het alle vier even geweldig! En aan de andere bezoekers te merken, die enthousiast mee riepen en klapten, werd iedereen erg blij van al het moois wat we te zien kregen. Na afloop kregen we een high five en konden we nog op de foto met alle artiesten.

Cirque Moustache vuurspuwen kindvriendelijk circus uitje

Dus als je de kans hebt moet je zeker bij Cirque Moustache langsgaan. Het is echt de moeite waard en ook voor wat oudere kinderen erg leuk. Deze zomer komen ze vast ergens bij jou in de buurt. Dus reserveer snel kaartjes om ook te mogen genieten van dit fantastische circus!

De speellijst
21 en 22 juli: Pannenkoekenhuis Bergzicht, Woudenberg
30 juli: Recreatiecentrum Het Eibernest, Eibergen
31 juli: Camping de Meibeek, Ruurlo
1 augutsus: Camping Rammelbeek. Lattrop
2 augustus: Camping de Papillon, Denekamp
7 augustus: Camping Betuwe, Kesteren
12 augustus: Pannenkoekenhuis Hoeve Landzicht, Nieuwer Ter Aa
13 augustus: Stadsboerderij Koppelsteede, Lunetten, Utrecht
14 augustus: Camping Bospark, Bilthoven
15 en 16 augustus Fladderen de Boog, Houten
17 en 18 augustus: Kindervakantieweek Lobbus, Zeist
19 en 20 augustus: Fort aan de Klop, Utrecht
21 augustus: Camping de Lievelinge, Vuren
22 en 23 augustus: Vakantieweek Moergestel

Voor meer info en het bestellen van kaartjes: www.cirquemoustache.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *