Bunniks zomerfeest op de Landgoederij

Zondag 8 juli organiseert de Landgoederij samen met de Rotaryclub Bunnik het Bunniks zomerfeest, met als doel voor het jeugdfonds Sport en Cultuur: iedereen mee laten doen aan sportieve en culturele activiteiten. Tussen 15.30 uur en 19.30 uur staan er verschillende optredens op het programma en is er van alles te doen voor de kinderen. 

Bunniks zomerfeest

Op het programma staan onder andere live optredens van de JP & The Seegers Session Band, met Amerikaanse traditionals en folk. Deze 15-koppige band staat garant voor een feest en goede sfeer! Dans in de Deel of geniet van de muziek onder het genot van een borrel op het terras.

Op het foodcourt vind je een foodtruck waar gezorgd wordt voor onder andere verse pasta. Kinderen kunnen genieten van Bram’s pannenkoeken. Natuurlijk zijn er heerlijke broodjes sparerib van Steakers & Steaks en ook de frietjes en de bitterballen zullen niet ontbreken. 

pannenkoeken Bunniks zomerfeest

Voor de jongste kinderen is er een groot springkussen en er worden verschillende sportactiviteiten georganiseerd! Doe mee met de Panna competitie, schiet op het goal, hockey en voetbal, of doe mee aan een potje beachvolleybal. Op het grote veld bij de Landgoederij kunnen de kinderen zich uitleven!

Lijkt deze gezellige middag in Bunnik je wel wat? Tickets kosten €13,00 per persoon, € 7,00 per kind tot 16 jaar. Deze prijzen zijn inclusief een drankje en kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen. Bij de entree kunnen kaartjes gekocht worden met een pinpas, maar voor een kaartje in de voorverkoop kun je langsgaan bij Van Ravenswaay in Bunnik, Primera in Odijk en Anno’s dagwinkel in Werkhoven of een kijkje nemen op de website van het Zomerfeest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *