Zomervakantie: Skaten bij de Skateweek

Deze zomervakantie kun je weer meedoen aan de Skateweek! De Skateweek is een 5-daagse serie skateboardlessen waar je elke ochtend kan skaten in Skatepark Utrecht onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat je gebruik kan maken van het hele park. Tussen de lessen door is er pauze en is er genoeg eten en drinken.

skatedays utrecht vakantie kindvriendelijk lessen kinderfeestje

Programma
Elke dag draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Er is een op maat gemaakt programma, toegespitst op de verschillende niveaus van de deelnemende skaters. Naast het leren van nieuwe tricks en skills bestaat het programma onder andere uit skatefilms kijken en elke dag nieuwe uitdagingen. Na afsluiting van het programma kan je nog de hele dag zelf skaten in het skatepark!

Bier en Appelsap heeft al eens een kijkje genomen bij de Skateweek. Lees hier het verslag!

skatedays skatepark skateweek utrecht kindvriendelijk vakantie kinderfeestje skatelessen

Van beginner tot gevorderde
De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Dus ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen. Als je nog nooit hebt geskate leer je in 4 dagen de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan ga je oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het nog moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, er is genoeg materiaal en bescherming aanwezig.

Skatefeestje skatedays utrecht kindvriendelijk

Wanneer en waar is de Skateweek?
De Skateweek vindt plaats in de zomervakantie, het programma is van 9.30-12.30 uur. Je kunt er voor kiezen om 1, 2, 3 , 4 of 5 dagen mee te doen. In 5 dagen kun je uiteraard het meeste leren! De Skateweek vindt drie keer plaats:

week #1: 10, 11, 12, 13, 14 juli
week #2: 17, 18, 19, 20, 21 juli
week #3: 14, 15, 16, 17, 18 augustus

De Skateweek vindt plaats in Skatepark Utrecht. Skatepark Utrecht is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan 4 te Utrecht. Aanmelden kan via de website www.skatedays.nl

Skateweek skatedays zomervakantie utrecht

 

skatepark utrecht skateweek skateles zomervakantie skatepark utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *