Met je zaklamp de bieb in: Wetenschapssurvival & Winactie

Op vrijdag 5 oktober organiseert de Bibliotheek Utrecht van 19.30 tot 21.30 de Wetenschapssurvival. In samenwerking met het Universiteitsmuseum Utrecht is dit een onderdeel van het Weekend van de Wetenschap. Duik met je zaklamp de bieb in en stuit op boeken met een opdracht. De opdrachten laten je uitvinden, programmeren en vooral DOEN! De Wetenschapssurvival is voor kids van 8-12 jaar. Bier en Appelsap mag ook 2 x 2 kaartjes weggeven, lees dus snel snel verder!

Wetenschapssurvival
Wat denk je van botten determineren, glow-in-the-dark rebussen oplossen, touwen knopen of de verschillen tussen jou en een oermens uitzoeken? De route langs alle experimenten en proefjes volg je met z’n tweeën. Ga samen of ontmoet je maatje in de Bibliotheek. Er is een route voor kids uit groep 5 en 6, en een route voor kids uit groep 7 en 8.

Winactie
Ga naar Bier en Appelsap op Facebook, like de pagina en laat bij de post over de Wetenschapssurvival een berichtje achter met wie jij op deze tocht vol experimenten wil gaan. Uit alle deelnemers loten we 2 winnaars die 2 toegangskaartjes winnen. Meedoen kan t/m maandag 1 oktober. Daarna maken we de winnaars bekend, dus houd de Facebookpagina goed in de gaten!

WetenschapssurvivalMocht je niet winnen maar wel enthousiast zijn geworden: de prijs voor kinderen is €5 voor leden en €7,50 voor niet-leden. Ouders mogen niet mee op survival, maar wel gratis naar binnen. Er is een film, een café en je mag vragen stellen bij het loket van Kinderwetenschappers. Reserveren kan via de website van de Bibliotheek Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *