Winkelstraat de Händelstraat organiseert eigen festival!

De ondernemers op de Händelstraat, in de wijk Oog in Al, organiseren dit jaar op 7 juli voor het eerst hun eigen festival; het ‘HändelStraatfestival’. Het festival is een combinatie van een gezellige mega-terras en culturele activiteiten en optredens voor jong en oud.

handelstraat festival utrecht oog in al

Één groot terras
Voor het festival wordt de straat tussen de Everard Meijsterlaan en Palestrinastraat afgesloten en omgetoverd tot één groot terras met verschillende zitjes.
De ondernemers van de Händelstraat verzorgen de hapjes en drankjes. Bezoekers kunnen hier zelf hun favorieten uitkiezen om er op het terras van te genieten onder genot van een bijpassend muziekje.

Activiteiten
Tijdens het festival is er een verscheidenheid aan activiteiten zoals een poppenspeler, live-dichter en straattekenaar. Verder zijn er workshops handletteren, stempels maken, kettinghanger en oorbellen maken te volgen. Ook voor jonge bezoekers is er voldoende te beleven, zij kunnen onder andere in training bij het circus, mega-bellen blazen of een ritje maken op een kunsthert.
De meeste aanbieders van de activiteiten komen uit Utrecht zelf, omdat de organisatoren graag laten zien wat de stad te bieden heeft.

Deelname aan alle activiteiten is gratis. Er geldt echter wel een maximum aantal deelnemers per activiteit dus kom op tijd als je ergens écht aan mee wilt doen!

handelstraat festival utrecht oog in al

Praktische informatie
Het HändelStraatfestival vind plaats op zaterdag 7 juli, van 11.00 tot 16.00 uur op de Händelstraat in Utrecht. Toegang is gratis. Meer informatie vind je op in het Facebook-evenement.

handelstraat festival oog in al untrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *