Winactie: Pinokkio in Museum Speelklok

In de zomervakantie is er van alles te doen in Utrecht! In Museum Speelklok kun je luisteren naar het muzikale sprookje van Pinokkio. Een spannend verhaal over een bijzondere robot die tot leven komt. Je kunt naar het sprookje gaan luisteren vanaf 7 juli en Bier en Appelsap mag alvast 2 x 2 kaartjes weggeven!

De familievertelling is een bewerking van het bekende sprookje uit 1883, geschreven door de Italiaan Carlo Collodi, en neemt je mee naar een wereld vol muziek, magie en kwajongensstreken. Nadat de blauwe fee een bezoek heeft gebracht aan het huis van robotmaker Gepetto verandert zijn leven. Zijn mooiste robot Pinokkio loopt en praat ineens. Maar Pinokkio komt al snel in de problemen en wordt door een schurk opgesloten in Luilekkerland, waar hij door het eten van betoverend snoepgoed verandert in een ezel! Zal Pinokkio zijn vader ooit nog terugzien? 

Robots love Music
Het sprookje sluit goed aan bij de nieuwe tentoonstelling van Museum Speelklok. Vanaf 21 september 2018 staat Museum Speelklok namelijk helemaal in het teken van muzikale robots. In de internationale tentoonstelling Robots love Music ontdek je dat de oudste en nieuwste muziekrobots naast hersens ook een hart hebben. Weten ze jou te ontroeren? Ervaar het zelf! 

museum speelklok logo pinokkio

Hoe doe je mee aan de winactie
Ga naar Bier en Appelsap op Facebook, like de pagina en laat bij de post over Museum Speelklok een berichtje achter dat je mee wil doen. Uit alle deelnemers loten we 2 winnaars die 2 toegangskaartjes voor de voorstelling winnen, op een datum naar keuze. Meedoen kan tot en met vrijdag 13 juli. Daarna maken we de winnaar bekend, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

Iedere woensdag, zaterdag en zondag kun je, van 7 juli tot 2 september, om 15.00 luisteren naar het spannende verhaal over de robot Pinokkio. Het verhaal duurt 30 tot 40 minuten en de adviesleeftijd is 4+.  Kaartjes kunnen worden gekocht via de kassa van het museum. Meer informatie via de website van Museum Speelklok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *