Winactie: Kaartjes voor Verschrikkelijk Ikke 3

Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni organiseert Kinepolis Jaarbeurs een speciaal Kids Weekend rond de nieuwe animatiefilm Verschrikkelijke Ikke 3! En Bier en Appelsap mag 2 x 4 kaartjes weggeven!

Verschrikkelijke_Ikke_3_still2
Ga┬ánaar het Kids Weekend om de nieuwe Verschrikkelijke Ikke-film over Gru en z’n Minions te bekijken! Niet alleen zie je Verschrikkelijke Ikke 3 als allereerste (landelijke release: 28 juni), maar er is in de bioscoop ook van alles te doen rond de film. Bij binnenkomst ontvangen de kids een welkomstlimonade.
Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor de kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles in Minion-stijl natuurlijk! Ook krijgt iedereen een kleine verrassing (op=op).

Verschrikkelijke_Ikke_3_still1

Winactie
Wil jij naar het Kids Weekend voor de speciale vertoning van de nieuwste Verschrikkelijke Ikke-film? Bier en Appelsap mag 2 x 4 kaartjes weggeven.
Ga naar Bier en Appelsap op Facebook en laat een berichtje achter bij de post over deze speciale dagen. Uit alle deelnemers loten we twee winnaars. Meedoen kan t/m donderdag 15 juni 2017.

Wil je zeker zijn van een kaartje? Gan dan naar de website van Kinepolis Jaarbeurs. Voor het Kids Weekend gelden de reguliere ticketprijzen. Je kan naar de Nederlandstalige versie van Verschrikkelijke Ikke 3, in 3D en 2D.

Reacties

  1. Albertine van Veldhuizen zegt

    Leuk…ga ik zeker doen!
    Ze zijn hier helemaal idolaat van alles wat met de Minions te maken heeft……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *