Winactie: FilmZomer in De Lieve Vrouw

Lekker een terrasje pakken, afspreken met vrienden of familie en genieten van het meest verfrissende filmaanbod bij Theater Film Café de Lieve Vrouw in Amersfoort. Deze zomer trekken ze je favoriete films uit het vriesvak, vullen die aan met vers aanbod en toppen alles af met een discodip van filmspecials op bijzondere locaties en lekkere aanbiedingen.

En wij mogen kaartjes weggeven voor de premièreweek van 2 leuke kinderfilms! Twee kaartjes voor Rita & Krokodil (2+) en twee kaartjes voor Trio – De jacht op een legendarische schat (9+). Lees dus gauw verder!

Rita & Krokodil 2 (2+)
Dit is alweer het tweede avontuur van Rita & Krokodil voor de allerjongste bioscoopbezoekertjes. Wat zullen ze deze keer beleven? Negen tot de verbeelding sprekende verhaaltjes, die je meenemen in de wereld van de 4-jarige Rita en haar grote vriend Krokodil. Gebaseerd op de gelijknamige Deense prentenboeken. Ze gaan o.a. naar het strand en de bioscoop, vieren een verjaardagsfeestje en tuinieren in de moestuin.

De film Rita en de Krokodil deel 2

Trio – De jacht op een legendarische schat (9+)
Het trio – Nora, Lars en Simon – komt meedogenloze kunstdieven op het spoor en maakt kennis met hun sinistere opdrachtgeefster. De dieven zoeken een legendarische schat. De drie tieners proberen ze steeds een stap voor te blijven. Hierbij wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld. Over een geheim genootschap, jaloezie, relaties, computernerds, een rolstoeler, een ingenieus verborgen schat, vriendschap, eerste kus en nog veel meer. Superspannend!

De film Trio en de jacht op een legendarische schat

Maar ook de films van Casper en Emma maken theater (4+) en Het ongelooflijke verhaal van de Mega Grote Peer (6+) zijn deze zomer bij Theater de Lieve Vrouw te zien.

Winactie
Bier en Appelsap mag 2 x 2 kaartjes weggeven die in te gebruiken zijn van 5 t/m 11 juli. Ga naar Bier en Appelsap Amersfoort op Facebook (vanaf vrijdag 29 juni) en laat bij de post over de FilmZomer een bericht achter voor welke film je mee wilt loten: Rita & de Krokodil of Trio.

Uit alle deelnemers loten we 2 winnaars die ieder 2 kaartjes ontvangen. De winnaars worden via Facebook bekend gemaakt. Meedoen kan t/m dinsdag 3 juli tot 12.00 uur.

Praktische informatie
Premièreweek Rita & de Krokodil en Trio 5 t/m 11 juli  
De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13, Amersfoort 
www.lievevrouw.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *