Winactie: Ben jij er bij op het lanceringsfeestje?

Vanaf zaterdag 13 oktober is het Bier en Appelsap Wandelboek verkrijgbaar. Op vrijdag 12 oktober vieren we dat met een lanceringsfeestje in Haarzuilens. We gaan een speurtocht doen (het boek is kwijt!), borrelen en proosten, popcorn bakken en soep eten. Helaas kan niet iedereen komen, maar we zoeken wel 3 gezinnen die met ons mee komen speuren naar het boek en vieren dat het klaar is (en je krijgt het boek natuurlijk mee naar huis). Een leuke activiteit voor de vrijdagmiddag!

hoeve wielrevelt lanceringsfeestje bier en appelsap wandelboek

Win een speurtocht en vier samen met ons de lancering
In het boek vind je heel veel toffe plekken waar je met het gezin naartoe kunt voor een wandeling, spelen in het groen of natuurlijk lekker wat eten of drinken. Op 12 oktober vieren we de lancering met een leuk feestje in Bier en Appelsapstijl op Hoeve Wielrevelt in Haarzuilens. Geen saaie praatjes, maar een speurtocht naar het boek, borrel, kopje soep en popcorn bakken op het vuur. Voor dit feestje op vrijdagmiddag na schooltijd willen we graag 3 gezinnen uitnodigen die ons komen helpen om het boek te vinden en het leuk vinden om met ons te proosten. Het Bier en Appelsap Wandelboek krijg je natuurlijk erbij!

Hoe doe je mee?
Ga naar Bier en Appelsap op Facebook, like de post van dit artikel en laat in de comments achter dat je er graag bij wilt zijn! Meedoen kan t/m zondag 7 oktober en op maandag 8 oktober laten we weten wie er bij mogen zijn!

Het Bier en Appelsap Wandelboek is nu al te bestellen in onze webshop, zodat het op 13 oktober bij je op de deurmat ligt. Of haal het bij een van de verkooppunten in de regio!

Bier en appelsap wandelboek utrecht gooi vechtstreek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *