Winactie: Belle en het Beest bij Museum Speelklok

In de herfstvakantie van 14 t/m 22 oktober, kan jij samen met je familie naar de muzikale voorstelling van ‘Belle en het Beest’ in Museum Speelklok in Utrecht. En Bier en Appelsap mag 2 x 2 kaartjes weggeven die toegang bieden tot de voorstelling en het museum!

Belle en het beest bij museum speelklok in Utrecht tijdens de herfstvakantie

De voorstelling neemt je mee op een spannend en muzikaal liefdesavontuur. Het verhaal van deze familievoorstelling is een bewerking van het bekende 18de-eeuwse sprookje.

Wanneer Belle wordt opgesloten in het kasteel van het Beest besluit ze zich niet te laten kennen. Niemand kan alleen een Beest zijn, er moet iemand anders achter verscholen gaan. Bijgestaan door een betoverde klok en een eigenwijze kandelaar gaat Belle op een muzikaal avontuur in het kasteel. Wat Belle niet weet is dat het Beest een vervloekte prins is, die de liefde moet vinden voor het muziekdoosje stopt met spelen…

museum speelklok zomervakantie vakantie
Hoe doe je mee aan de winactie?
Ga naar Bier en Appelsap Utrecht op Facebook, like de pagina en laat bij de post over Museum Speelklok een berichtje achter dat je meedoet. Uit alle deelnemers loten we 2 winnaars die 2 toegangskaartjes voor het museum èn de voorstelling winnen. Meedoen kan t/m zondag 8 oktober.

Meer informatie over de voorstelling en een bezoekje aan het museum, vind je op de website van Museum Speelklok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *