Winactie: 2 kaarten voor Het Nationale Ballet

We hebben weer een super toffe winactie! Bier en Appelsap mag namelijk twee kaarten weggeven voor De Kleine Grote Kist, een prachtige voorstelling van Het Nationale Ballet. Deze dansvoorstelling voor kinderen van 4 tot 6 jaar, biedt een ideale kennismaking met klassiek en hedendaags ballet.

De Kleine Grote Kist wordt gedanst door twee danseressen en een danser. Al In 2010 ging de voorstelling met veel succes in première. Bier en Appelsap mag twee kaarten weggeven voor de eerste zaterdag in de reeks voorstellingen, zaterdag 20 oktober om 15.00 uur. De perfecte gelegenheid om gezellig samen een dagje naar Amsterdam te gaan!

Amsterdam Het Nationale Ballet de kleine grote kist voorstelling herfstvakantie winactie

Het verhaal van De Kleine Grote Kist
In deze voorstelling maken kinderen kennis met een wonderlijke kist op zolder en worden ze meegevoerd in een betoverend dansavontuur. Wat gebeurt er als een boek zo spannend is dat het verhaal werkelijkheid lijkt? En wat gebeurt er als de kist ineens gaat bewegen?

Op een zolder zit een meisje alleen. Ze verveelt zich. Ze leunt tegen een grote kist. Dan hoort ze opeens rare geluiden. Uit de kist komen twee fantasievriendjes gesprongen. Ze bedenken een plan. Waar kun je spelen? Waar kun je dansen? Waar kun je alles zijn wat je wilt zijn? 

Het Nationale Ballet De Kleine Grote Kist dansvoorstelling Amsterdam winactie

Hoe doe je mee aan de winactie?
Ga naar Bier en Appelsap op Facebook, like de pagina en laat bij de post over Het Nationale Ballet een berichtje achter waarom jij naar de voorstelling zou willen gaan. Uit alle deelnemers loten we 1 winnaar die 2 toegangskaartjes wint voor de voorstelling op zaterdag 20 oktober. Meedoen kan tot en met vrijdag 12 oktober. Daarna maken we de winnaars bekend, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

winactie Nationale Ballet Amsterdam

Praktische informatie
Het Nationale Opera & Ballet (Amstel 3), is gevestigd bij het Waterlooplein in Amsterdam. Heel makkelijk te bereiken met trein (station Amstel) en metro (vertrekt van hetzelfde perron) of met de auto, er is een parkeergarage onder het theater. Tussen 19 oktober en 4 november is de dansvoorstelling te bewonderen. Kinderkaartjes kosten €11,50 en volwassenen betalen €14,50. Als je alvast zeker wil zijn van een kaartje kun je deze bestellen op de website van Het Nationale ballet, waar je ook alle speeldata vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *