Win kaartjes ZOO’n ZOOmer Food Festival

Op 10, 11, 12 en 13 augustus 2017 vindt de tweede editie van het ZOO’n ZOOmer Food Festival plaats. Tijdens dit weekend is Dierenpark Amersfoort extra lang geopend en zijn er heerlijke zomeravonden te beleven die in het teken staan van lekker eten, borrelen en natuurlijk de dieren.

Het foodfestival staat bol van de authentieke foodtrucks met smaakvolle gerechten voor jong en oud. Uiteraard ontbreekt de muziek niet en zijn er talentvolle zomerse bands die de sfeer versterken.

Zoo'n zoomer foodfestival dierenpark amersfoort kind kindvriendelijk uitje activiteit

Het ZOO’n ZOOmer Food Festival start om 16.00 uur. Ouders kunnen heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen zich prima vermaken tijdens speciale kinderactiviteiten. Ga mee met de foodtours, laat je schminken of maak zomerse reizen! Het is tot 22.00 uur gezellig borrelen, chillen op het zandstrand en terrasjes pakken, dus ook voor vriendengroepen is het prima vertoeven op deze bijzondere zomeravonden.

Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartjes boven de 2 jaar, voor kinderen en volwassenen, kosten 5 Euro.

Win kaartjes
Bier en Appelsap mag 2 kaartjes weggeven voor dit gezellige foodfestival. Ga naar Bier en Appelsap Amersfoort op Facebook, laat een berichtje achter bij de post over het festival dat je meedoet. Uit alle deelnemers loten we 1 winnaar. Meedoen kan t/m maandag 7 augustus. De winnaar maken we op dinsdag 8 augustus bekend via Facebook.

Meer informatie over het festival vind je op de website van Dierenpark Amersfoort.

zoo'n zoomer food festival dierenpark amersfoort dierentuin food festival 12 13 14 augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *