Win kaartjes Loeren bij de Boeren

Op zondag 8 juli organiseert Aan de Slinger het festival ‘Loeren bij de Boeren’ in ’t Goy, nabij Houten. Loeren bij de Boeren is een zomers en sfeervol festival voor de hele familie! Met goede muziek, stoere kinderactiviteiten, kunst, bijzonder locatietheater en lekkere sapjes en eten uit de verschillende Rollende Keukens. De hoofdlocatie van het festival is in de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij, aan de Beusichemseweg 32, richting ’t Goy. Bier en Appelsap mag ook kaartjes weggeven voor dit toffe festival!

loeren bij de boeren festival goy houten kindvriendelijkGa op ontdekking in de kersenboomgaard!
Het allerleukste van Loeren bij de Boeren is misschien wel de ontdekkingstocht in de kersenboomgaard. Voor de jonge festivalgangers zijn er een heleboel stoere activiteiten te doen en te beleven. Daarnaast is een deel van het programma zelfs in handen van kinderen en komen bezoekers ze tegen als reporter of rondleider! Een greep uit het kinderprogramma:

 • Taartrovers – Kersenpitstop
  Kersencentrale De kersenpitstop wordt volledig gerund door kinderen. Geef bij het loket door hoeveel kersen je wilt kopen en je bestelling vliegt, rijdt of vaart vliegensvlug naar je toe per kabelbaan, radiografisch bestuurbare tractor of met de speciale kersenpont.
 • Skelterbaan
  Door de prachtige kersenboomgaard slingert een toffe skelterbaan! Wie heeft er voorrang? Win jij van je vriendje of vriendinnetje? Het parcours leent zich voor allerlei spannende races en verkeerssituaties. Een echte uitlaatklep voor jong en oud!
 • Groene vingers
  Samen met Kind en Co kun je zaadjes planten! Dit kan in doorzichtige zakken waarbij je de groei van je plantjes goed kunt volgen of in een bloempotje die je zelf mag versieren. Het eindresultaat mag je natuurlijk mee naar huis nemen.
 • Van Grond tot Mond bus
  Ooit gedacht aan onkruidpesto, brandnetelsoep, wormensalade of bloemenlimonade? Er leeft van alles in en op de grond wat je kunt eten! Met de Van Grond tot Mond Bus ga je op zoek naar lekkere dingen in en op de grond van de Kersenboomgaard. Proeven maar!
 • Workshop Hardste rocksong
  Hoor ik daar gitaren? Sebastiaan maakt samen met jou de hardste rocksong die er bestaat. Misschien beland je wel op het podium!
 • Jeugdtheaterschool Aan de Slinger – Zonder Trappers
  Wist je dat jongens en meisjes tussen de 12 en 16 jaar van alle mensen het meest op de fiets zitten? En dat het ± 385.000 kilometer fietsen is naar de maan? Een humoristische familievoorstelling, geschreven door de jongeren zelf.

loeren bij de boeren festival goy houten kindvriendelijkMuziek en theater
Voor de jongeren en volwassenen staat er ook genoeg leuks op het programma. Op hoofdpodium ‘Het Veld’ staat een geweldige line-up; Tom Tukker, Her Majesty, Janne Schra, Suzan & Freek en Electric Company zorgen voor spetterende optredens. Daarnaast zijn op het Kersenpodium diverse talenten uit de Kromme Rijnstreek te zien, waaronder de winnaars van de talentenwedstrijd ‘Krachtvoer’, Emmy Eve en Kita Menari. Ook theaterliefhebbers komen aan hun trekken, want er staan verschillende theatervoorstellingen op het programma. ‘Soif’ is een indringende voorstelling van Cie Vendaval uit Frankrijk op het prachtige Landgoed Wickenburgh. De teksten zijn geïnspireerd op getuigenissen van overlevenden van concentratiekampen. Daarnaast komen muziektheater van Piepschuim en dans van MAN || volledig tot hun recht in de kersenboomgaard van boer Vernooij.

Win kaartjes!
Bier en Appelsap mag een toffe prijs weggeven. Misschien ga jij wel met het gezin naar Loeren bij de Boeren! We mogen een lezer blij maken met kaartjes voor 2 volwassenen en 2 kids. Doe mee! Ga naar Bier en Appelsap Utrecht op Facebook en laat een reactie achter bij de post over Loeren bij de Boeren. Uit alle deelnemers loten we 1 winnaar. Meedoen kan t/m maandag 18 juni. Daarna maken we via Facebook de winnaar bekend.

loeren bij de boeren festival goy houten kindvriendelijk

Kaartverkoop
Kaarten voor Loeren bij de Boeren kosten slechts € 15,00 (ter plaatse € 17,50). Kinderen t/m 12 jaar kunnen het festival voor €3,50 ontdekken. Jongeren t/m 18 jaar betalen € 10,00.

Meer informatie over het festival, programma en kaartverkoop: www.loerenbijdeboeren.nl

loeren bij de boeren festival goy houten kindvriendelijk

Reacties

 1. Judith Lieverse zegt

  O dat lijkt me superleuk om heen te gaan met Arjan, Timo en Lisa; nu niet eens gluren bij de buren maar lekker loeren bij de boeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *