Win kaartjes film Casper en Emma bij ’t Hoogt!

Het weer blijft een beetje wisselend tijdens deze zomervakantie. Dan weer zon, dan weer regen. Een ideaal moment voor een filmpje! Bij Filmtheater ’t Hoogt kun je deze zomervakantie naar de nieuwste Casper en Emma film: Casper en Emma de bergen in (4+). Bier en Appelsap mag kaartjes weggeven, plus een dvd van Casper en Emma op Safari, dus zelfs ook nog thuis filmpret voor de grootste fans.

casper en emma de bergen in

Waar gaat de film over?
Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld.

Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt…

Speciaal voor de jongste bezoekers staat het geluid bij deze film wat zachter en blijft het licht een beetje aan. In de pauze kan er een kleurplaat gekleurd worden.

Wanneer is de film te zien?
Elke zaterdag t/m 19 augustus, rond 14.00.

Hoe doe je mee?
Ga naar Bier en Appelsap Utrecht op Facebook en laat een bericht achter bij de post over Casper en Emma dat je meedoet. Uit alle deelnemers loten we 1 winnaar die de dvd en kaartjes wint. Meedoen kan t/m woensdag 2 augustus. Donderdag 3 augustus maken we via Facebook de winnaar bekend, dus houd het in de gaten.

Alvast zeker zijn van een kaartje? Bestel ze dan via www.hoogt.nl of bel de kassa.

casper en emma de bergen in film winactie winnen hoogt utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *