Win kaartjes voor je favoriete Annie M.G. Schmidt film

Op 19 en 20 mei kun je met het hele gezin genieten van superleuke films bij Kinepolis Jaarbeurs! Het is dan namelijk Annie M.G. Schmidt weekend en zes verfilmingen van haar boeken zullen worden vertoond. In de bioscoop worden dat weekend ook leuke kinderactiviteiten georganiseerd die aansluiten bij de films.

Dikkertje Dap film kleuterbios kinepolis tip aanrader utrecht

De films die 19 en 20 mei zullen draaien zijn: Puk van de Petteflet, Ja Zuster Nee Zuster, Minoes, Abeltje, Wiplala en Dikkertje Dap. Voor ouders een tikkeltje jeugdsentiment en voor kinderen een weekend om te genieten van prachtige verhalen! De films draaien tussen 10.00 en 17.00 uur, en één uur voor aanvang van de film begint het activiteitenprogramma. Kinderen kunnen kleuren en spelletjes spelen in het thema van de film en er zal ook een springkussen staan!

pluk van de petteflet film kinepolis jaarbeurs winactie

Winactie
Zou jij het leuk vinden om met je kind te genieten van een van deze prachtige films? Bier & Appelsap mag 3 x 2 kaarten weggeven! Je kunt meedoen aan de winactie door een reactie achter te laten op de Facebookpagina van Bier & Appelsap Utrecht, onder het bericht over dit uitje. Laat in de reactie weten welke film je graag zou zien en waarom. We loten 3 winnaars die ieder 2 kaartjes voor de film naar keuze krijgen. Meedoen kan t/m woensdag 16 mei. Donderdag 17 mei maken we via Facebook de winnaar bekend.

Als je alvast zeker wilt zijn van een kaartje kun je deze bestellen op de website van Kinepolis Jaarbeurs.

Reacties

  1. Chantal den Haan zegt

    Mijn zoon wil ik al een tijd meenemen naar Dikkertje Dap. Al tijden zingen we samen het liedje, maar we zijn nu wel heel benieuwd geworden naar het verhaal erom heen! Eens kijken of we daar achter kunnen komen…😘 Fingers crossed🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *