Win kaartjes Dirk Scheele in TivoliVredenburg

Op zaterdag 21 april staat Dirk Scheele met zijn voorstelling Feest! in TivoliVredenburg. Bier en Appelsap mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor deze toffe voorstelling. Lees gauw verder!

Dirk Scheele - Feest! Paradiso concert muziek kindvriendelijk uitje activiteit amsterdam

Na eerdere succesvolle tournees komt Dirk terug met een echte rock en rollband: met drummer, basgitarist, toetsenist en een hartveroverende zangeres. Dat wordt voor de allerkleinsten natuurlijk een spetterend theaterconcert. Dirk’s leukste en bekendste liedjes, ze komen allemaal voorbij! Maar er gebeuren ook ongewone dingen: muziek maken met kartonnen kokertjes, emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica’s. Niks is Dirk te gek en jullie mogen natuurlijk volop meedoen!

Het popconcert mondt uit in een daverend dansfeest waarbij we nieuwe dansjes gaan instuderen op een swingende discodance medley van Dirk’s liedjes. En als klap op de vuurpijl heeft Dirk Scheele ook nog een aantal leuke en grappige muzikale verrassingen voor jullie in petto.

Win 2 x 2 kaartjes
Bier en Appelsap mag 2 x 2 kaartjes weggeven. Ga naar Bier en Appelsap op Facebook en laat bij de post over deze winactie een reactie achter. Uit alle deelnemers loten we 2 winnaars. Meedoen kan t/m zondag 15 april. De winnaars maken we op maandag 16 april via Facebook bekend.

Zeker zijn van een kaartje? Ga dan naar de website van TivoliVredenburg en reserveer alvast je plekken!

Reacties

  1. Chantal den Haan zegt

    Heerlijk meezingen, meeswingen en meedoen vooral! 😍Lijkt ons een feestje om te gaan!!! Fingers crossed🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *