Win kaartjes voor een bezoek aan Beeld en Geluid!

Ben je deze vakantie op zoek naar een educatief uitje en liefst ook binnen vanwege de hitte of juist een beetje regen? Dan ben je bij het Instituut voor Beeld en Geluid aan het goede adres. Bier en Appelsap mag ook 2 x 4 kaartjes weggeven voor dit toffe museum!

De Beeld en Geluid Experience (doorlopend)
In het museum ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. Stap in de schoenen van een maker, ontdek hoe invloedrijk media zijn en kijk terug op de Nederlandse mediageschiedenis. Van de allerkleinsten die op avontuur gaan in Media Ukkie Land tot zij die zich de eerste televisie nog herinneren: hier ben je uren zoet.

Tentoonstelling Nieuws of Nonsens (t/m 29 juli)
T/m 29 juli kun je de tentoonstelling Nieuws of Nonsens bekijken. Wat is nieuws eigenlijk en wat betekent het voor jou? Laat je in deze tentoonstelling verwarren, zie wie invloed hebben op het nieuws, speel het nieuwsspel of maak je eigen clickbait… en kom uiteindelijk nieuwswijzer naar buiten.

Beeld en Geluid Hilversum museum kindvriendelijk uitje

Expositie Room of Hope (17 juli – 19 augustus)
De tentoonstelling Room of Hope toont kunstwerken, objecten en mozaïeken van verschillende kunstenaars, samengesteld uit 298.000 gevouwen kraanvogels, ter nagedachtenis aan de 298 slachtoffers van de MH17. Speciaal voor het monumentale atrium van Beeld en Geluid zijn nieuwe werken gemaakt, waaronder een herinneringsbank met geborduurde kraanvogels en een 15 minuten durende piano-compositie, die tijdens de expositie te beluisteren is.

Winactie
Bier en Appelsap mag 2 x 4 kaartjes weggeven voor het museum. Dat is een tof uitje deze zomervakantie! Ga naar Bier en Appelsap Utrecht op Facebook en laat bij de post over Beeld en Geluid een berichtje achter dat je meedoet. Meedoen kan t/m woensdag 18 juli. Uit alle deelnemers loten we 2 winnaars die we via Facebook bekend maken.

Het museum is dinsdag t/m zondag open van 10 tot 17:30 uur.

www.beeldengeluid.nl

Reacties

  1. Daphne Cock zegt

    Al een paar keer geweest, superleuk uitje, ook de Hillbilly tour, een kijkje in de keuken van de showbiz. Ik doe mee!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *