Wildgroei Festival bij boerderij Proefland

Het allereerste Wildgroei Festival op de Utrechtse Heuvelrug komt eraan! Zaterdag 7 april kun je met je kids het festival bezoeken. Er is er een kleinschalige markt waar lokale en ambachtelijke producten worden verkocht. Ook zijn er onder andere woonaccessoires, cadeaus, verzorgingsproducten en fashion-items te vinden op de markt. De foodtrucks met ambachtelijke lekkernijen maken het festival compleet.

Spannende workshops
Voor de kids zijn er genoeg leuke activiteiten. Ze kunnen spelen in het hooi, de varkentjes aaien of zelf hun eigen broodje bakken boven een vuurtje. Ze kunnen geschminkt worden, of een leuke workshop volgen, zoals een persoonlijkheid-workshop.

Het festival is leuk voor ouders én kids en belooft heel gezellig te worden. Duurzaamheid, creativiteit en de natuur staan centraal. Het doel van het festival is om initiatieven uit de Utrechtse Heuvelrug en de omgeving te ontdekken.

Boerderij proefland varkentjes aaien bij wildgroei festival op de heuvelrug

Praktische info
De eerste editie van het Wildgroei Festival zal gehouden worden op boerderij Proefland in Maarn. Entree is gratis, maar voor de activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Er zal geen pinautomaat aanwezig zijn. Ook als het regent gaat het festival gewoon door, alle activiteiten kun je dan vinden in de boerenschuur!

Wanneer: zaterdag 7 april 2018 van 11.00-17.00 uur
Waar: Proefland, De Venen 11, in Maarn (A12 afslag Doorn/Maarn)

Wildgroei Festival op de Utrechtse heuvelrug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *