Wijn proeven en Circus Snor op het Fonteyn Festival

Het Fonteyn Festival staat weer voor de deur! Voor drie dagen wordt Janskerkhof omgetoverd tot één groot wijnfestijn. Op 11, 12 en 13 mei kun je, dit jaar alweer voor de zevende keer, genieten van livemuziek, culturele activiteiten, heerlijk eten, en natuurlijk heerlijke wijn! Tijdens dit superleuke festival staan meer dan 80 verschillende wijnen in de spotlight.

Wijnhuizen en wijncafe’s uit de regio Utrecht presenteren hun assortiment aan topwijnen. En verschillende mobiele keukens van restaurants uit de omgeving serveren passende gerechten, van klassiek tot fastfood en maken alle wijn-spijs combinaties mogelijk. Je kunt dus gezellig een wijntje drinken (of een speciaalbiertje), dansen of lekker genieten van een hapje eten.

fonteyn festival

Hoe werkt het?
Bij de kassa kun je een glas ‘huren’ voor €4 en bij alcoholconsumptie is een NIX18 bandje verplicht, deze kost €2,50. Wanneer je glas vies is kun je deze bij de bar gewoon inwisselen voor een schoon glas. Op het festival kun je alleen met een pinpas of creditcard betalen! Tijdens het festival worden er ook een aantal proeverijen gehouden, waarvoor u van tevoren een plekje kunt reserveren via de website van het festival.

Voor de kids
Zondag 13 mei is het kindermiddag. Vanaf 12 uur kunnen kinderen kennismaken met het artiestenleven bij de Open Piste van Circus Snor. Ze kunnen zich ook laten schminken door Santies. Prachtige prinsesjes, vlindertjes, tijgers en krokodillen, het kan allemaal!

Fonteyn festival kids activiteiten circus snor

Praktische info
Op 11 en 12 mei is het festival open van 14.00 tot 01.00 uur en op 13 mei van 12.00 tot 23.00 uur. Voor extra informatie, zoals de deelnemers en de plattegrond kun je een kijkje nemen op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *