Bier en Appelsap Wandelboek (komt uit op 13 oktober)

 14,99

In het Bier en Appelsap Wandelboek (komt uit op 13 oktober) vind je de leukste plekken voor een wandeling met je kids. Lekker de natuur in voor een speurtocht, een hapje en een drankje en misschien ook wel een speeltuin! In dit handzame boek staan meer dan 30 locaties in de regio Utrecht, Utrechtse Heuvelrug en het Gooi waar je met je kinderen uitwaait, geniet van de natuur en opwarmt met een warme choco of juist afkoelt met een ijsje. Vanaf dat ze de eerste stapjes maken, mee gaan in de kinderwagen of juist meer uitdaging zoeken in een wandeling met een app of geocaching. Wandelen en de natuur in is altijd een goed idee!

Presale: als je het Bier en Appelsap Wandelboek nu bestelt, wordt het op 13 oktober bij je thuisbezorgd. Bestel je het in combi met het 1e Bier en Appelsap Boek dan verzenden we de gehele bestelling op 12 oktober. Na de lancering verzenden we het boek 3 x in de week, op maandag, woensdag en vrijdag.

Specs:

  • Auteurs, concept en fotografie: Lisanne Davids en Karianne Vermaas
  • ISBN: 978-90-829295-0-8
  • Formaat: 12×18 cm (reisgidsformaat)
  • Aantal pagina’s: 200 pagina’s
  • Bindwijze: genaaid gebrocheerd

Alle informatie over het bestellen, vind je op deze pagina: bierenappelsap.nl/bestelinformatie

Houd rekening met een verzendtijd van 3 werkdagen (Bier en Appelsap Wandelboek komt uit op 13 oktober). We verwerken (in ieder geval) op maandag, woensdag en vrijdag de bestellingen.  Heb je het boek eerder nodig, kijk dan hier voor alle verkooppunten, er zit er vast eentje bij jou in de buurt!