Wandel mee tijdens het lichtjesfestival Glow in the Park

Op zaterdag 20 januari vindt het lichtjesfestival Glow in the Park plaats. Een kunstzinnige wandeling langs bakens van vuur en licht. Laat je meevoeren door het Gagelbos, de Gagelpolder en langs de Gagelplas. Een mooie wandeltocht van 2,5 km waarbij je onderweg verschillende bijzondere acts tegenkomt. Lichtpuntjes wijzen je de weg door het donkere bos. Een magisch avontuur voor jong en oud.

Glow in the park wandeling van ijsclub siberia in utrecht

Op deze hopelijk koude winteravond zorgt IJsclub Siberia voor een hartverwarmend festival.
De tocht start om 18.00 uur en leidt langs verrassende nieuwe lichtkunst, vuurspuwers, theatrale acts en livemuziek. Warm je daarna op het festivalterrein op aan de vuurkorf. Geniet van livemuziek, spelletjes, de verhalen carroussel, silent disco en koek en zopie. Een warm winters avontuur voor jou, je vrienden, buren en familie.

Glow in the park van ijsclub siberia in utrecht

Praktische informatie
Datum: zaterdag 20 januari 2018
Tijd: 17.00 – 23.00 uur
Vanaf 17.00 uur Inloop en kaartverkoop
Tussen 18.00 – 22.00 uur Start wandeling (dan wordt het snel donker)
Van 20.00 – 23.00 uur Finish Festival

Locatie: Gagelbos, St. Anthoniedijk naast woning nr. 107, Utrecht
Voorverkoop: €5,- (volwassenen)/ €2,- (kinderen en U-pas houders) via de website van IJsclub Siberia
Verkoop aan de kassa: €7,- (volwassenen)/ €3,- (kinderen en U-pas houders)

Let op: Pinnen is niet mogelijk. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee.

Meer informatie via de Facebookpagina van IJsclub Siberia.

Glow in the park van ijsclub siberia in utrecht

Over IJsclub Siberia
Bij IJsclub Siberia gaat het om de magie van het moment. IJsclub Siberia is een vrijwilligersorganisatie voor natuur- en sportactiviteiten in Utrecht Overvecht. Ons doel is om gezellige laagdrempelige natuur- en sportactiviteiten te organiseren in Utrecht Overvecht en in het nabijgelegen Noorderpark. Buitensport: wandeltochten, skatetochten, hardlopen en ‘adventure run’, rondom de Berenwagen en vuurkorven. Daarnaast gaan we schaatsen op de nieuwe natuurijsbaan Park De Watertoren aan de Marnedreef in Overvecht als het vriest.
IJsclub Siberia wil ‘positief verbinden’, onze activiteiten zijn gericht op een betere en sportieve wereld. IJsclub Siberia, daar word je warm van!

Aan Glow in the Park werken o.a. mee: Cultuur Platform Overvecht, ROCMN Creative College, Axz-Audiovisual Artist, Staatsbosbeheer en diverse (licht)kunstenaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *