Vier dit jaar kerst naast de levende kerststal!

Heb jij al gereserveerd voor je brunch  of diner tijdens de kerstdagen? Deze kerst kun je terecht bij Boerderij de Boerinn in Kamerik voor een bijzondere brunch (24 en 26 december) of een onvergetelijk diner (26 december) op de boerderij. Geniet samen met vrienden en familie van het rijk gevulde buffet terwijl de kinderen even kijken bij de alpaca en mini-koe.

kerst bij de boerinn in kamerik
Op 24 (voor de brunch) en 26 december (voor brunch en diner) staan de tafels vol met lekkers en lichtjes. De boerenomgeving zorgt voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Zeker voor de kinderen zal de levende kerststal met echte dieren, kerst tot een onvergetelijke belevenis maken. Heerlijk dat ze zo vrij kunnen rondlopen en ontdekken terwijl je zelf met vrienden en familie geniet aan tafel. De buffetten zijn rijk gevuld met lokale etenswaren. Vers bereid en erg lekker. Bij aankomst staat er al een feestelijk drankje te wachten.

Kerstbrunch
De brunch is ideaal voor groepen die misschien wat verder moeten reizen of niet te laat thuis willen zijn. Er is een ontvangst met een heerlijke smoothie. Er zijn verse broodjes, luxe vleeswaren van Slagerij Zwetsloot, huisgemaakte pompoensoep, pasteitjes met kalfsragout en nog veel meer. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht. Ze kunnen hun eigen poffertjes versieren bij het poffertjesbuffet.

kerst bij de boerinn in kamerik
Kerstdiner
Het diner wordt gestart met een feestelijke cocktail, gevuld doro een proefplank met ham en kaas uit het Groene Hart. Daarna opent het uitgebreide buffet. Stoofvlees, zalm met kruidenkorst, haricots verts met spek en nog veel meer. Natuurlijk kan glühwein niet ontbreken.

kerst bij de boerinn in kamerik

Ook al zin in kerst?! Kijk op de website van de Boerinn voor meer informatie of reserveer meteen een tafeltje. De Boerinn is makkelijk te bereiken vanaf de A12 en er is genoeg parkeergelegenheid.

www.deboerinn.nl, Mijzijde 6, Kamerik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *