Uk & Puk Festival: theater en dans voor peuters en kleuters!

Van zaterdag 28 t/m maandag 30 april presenteren Theater Kikker en Podium Hoge Woerd de tweede editie van het Uk&Puk Festival, hét festival vol theater en dans voor peuters en kleuters. Laat je verwonderen, verbazen en betoveren door het superleuke programma. Geschikt voor de allerkleinsten! Voor en na de voorstellingen kan er lekker gespeeld worden in de theaterspeeltuin Oerwoud. Bier & Appelsap vertelt je wat meer over de voorstellingen die je kunt bezoeken.

Walvisjong (2+) – Simone de Jong
WalvisJong is een muzikale beeldende voorstelling zonder woorden over de wonderlijke ontmoeting tussen een kind en een walvis geïnspireerd op het bekende boek De kleine walvis van Benji Davies. In de voorstelling vinden het meisje en de walvis elkaar in bijna het enige dat mensen én walvissen kunnen: zingen…

Podium Hoge Woerd: zondag 29 april om 10:00 & 11:45 uur
Theater Kikker: maandag 30 april om 11:00 & 14:30 uur

Voorstelling theater Uk & Puk festival Walvisjong

Stekeblind (3+) – 4Hoog
Een verhaal over de (onmogelijke) liefde tussen een Egel en een Mol. Want samen zijn is leuker dan alleen. Stekeblind is een bijzonder mooie Romeo en Julia voor kleuters.

Theater Kikker: zondag 29 april om 14:00 uur
Podium Hoge Woerd: maandag 30 april om 10:00 uur

Stekeblind Theatervoorstelling Theater Kikker Uk & Puk festival

HiHaHuttenbouwers (2+) – De Stilte, dansgezelschap voor de jeugd 
Een speelse dansvoorstelling waarin de allerkleinsten worden getrakteerd op een fantasierijk en beeldend verhaal met zon, wind, regen en zelfs sneeuw. In een intieme omgeving kunnen de allerkleinsten kennismaken met deze betoverende voorstelling.

Theater Kikker: zaterdag 28 april om 14:00 en 16:00 uur
Podium Hoge Woerd: maandag 30 april om 15:00 uur

Theater Uk & Puk Festival voorstelling HiHaHuttenbouwers

Meer info en tickets
Als je extra informatie wilt over de voorstellingen kun je een kijkje nemen op de website van Theater Kikker of op de website van Podium Hoge Woerd. Je kunt hier ook je kaartjes al bestellen. Naast de voorstelling die hierboven genoemd zijn, zijn er nog drie andere superleuke voorstellingen te zien, waarvan je op de websites ook al trailers kunt bekijken!

Theater Kikker zit in de binnenstad van Utrecht en Podium Hoge Woerd bevindt zich in Leidsche Rijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *