Top-5 Familiereizen in de meivakantie

Ga jij graag met je kinderen de wereld over? Op zoek naar een reis waarbij actie, hoogtepunten, ontspanning en vermaak elkaar afwisselen? Sawadee organiseert ook deze meivakantie weer avontuurlijke Familiereizen, waarbij genieten en beleven voorop staan. Bij Sawadee kun je kiezen uit een enorm aanbod van topbestemmingen. Op kamelen door de woestijn in Jordanië of Egypte, zweven tussen de boomtoppen in Costa Rica, forten bezoeken in de koningssteden van Marokko of je laten verrassen door de schitterende natuur op de Azoren.

Sawadee Familiereis top 5 meivakantie Azoren met kinderen
Familiereizen van Sawadee zijn ingedeeld naar leeftijd. Hierdoor reizen de kinderen veelal met leeftijdsgenootjes. Vriendschappen zijn zo makkelijk gesloten en dat draagt bij aan een onvergetelijke vakantie ervaring. Er is bij het samenstellen van de reizen rekening gehouden met zowel de interesses van de ouders, als de kinderen. Hieronder een overzicht met de Top-5 Familiereizen van Sawadee voor in de meivakantie!

1. Jordanië – 9 dagen – vanaf 7 jaar
13 t/m 21 april | 27 april t/m 5 mei

Dobberen in de Dode Zee en de beroemde roze stad Petra verkennen. Jordanië is de perfecte bestemming voor families met kinderen die kort op vakantie willen. Je kunt zelf beslissen hoe je de woestijn van Wadi Rum wilt doorkruisen; per landcruiser, kameel of te voet. In de woestijn slaap je twee nachten in een bedoeïenentent of als je wilt in de buitenlucht onder een spectaculaire sterrenhemel. Aqaba is het perfecte eind van deze actieve Familiereis in Jordanië. Je kunt er heerlijk luieren aan het strand of snorkelen tussen de veelkleurige vissen.

Sawadee Familiereis top 5 meivakantie Jordanie met kinderen
2. Azoren – 8 dagen – vanaf 7 jaar
20 t/m 27 april | 27 april t/m 4 mei

Tijdens deze familiereis Azoren ontdek je maar liefst 3 verschillende eilanden. Je verkent het supergroene São Miguel en het roze eiland, Flores. Ook maak je een boottocht naar het zwarte eiland Corvo. Alle eilanden hebben zo hun eigen identiteit, maar ze hebben ook veel gemeen. De schitterende natuur, de azuurblauwe zee en de relaxte sfeer. Wie weet zie je tijdens een optionele boottocht wel walvissen of dolfijnen! Natuurlijk is er ook genoeg tijd om met het gezin door de gezellige steden te slenteren, te genieten van de lokale keuken en een terrasje te pakken. Deze Familiereis naar de Azoren zul je niet snel vergeten!

3. Marokko – 9 dagen – vanaf 7 jaar
20 t/m 28 april

Maak kennis met de hoogtepunten van Marokko! Op een ontspannende manier reis je door spectaculaire bergachtige landschappen, kom je langs de vier koningssteden, wandel je door metershoge kloven en kun je uren ronddwalen in de oude medina’s met haar kleurrijke smalle straatjes. Tijdens een bezoek aan de Erg Chebbi woestijn maak je een rit op de rug van een kameel, kun je nagenieten bij het kampvuur en krijgen zelfs kinderen zin om te gaan slapen – in de buitenlucht! De Familiereis Marokko zal je verrassen, en dat op slechts een paar uur vliegen!

Sawadee Familiereis top 5 meivakantie Marokko met kinderen
4. Egypte – 9 dagen – vanaf 7 jaar
27 april t/m 5 mei

Een vakantie naar Egypte met alle hoogtepunten van de cultuur, maar ook met voldoende tijd om van het dagelijkse Egyptische leven te genieten. In Caïro heb je alle tijd om de beroemde piramides van Gizeh, de Sphinx en het Egyptisch museum te bezoeken en de magische sfeer te ervaren. In Luxor kun je de vele tempels van de vroegere farao’s bezoeken. Je kunt ook een tocht met een traditionele zeilboot, de felucca, over de Nijl maken of een bezoek brengen aan de Vallei der Koningen waar al meer dan zestig graven zijn gevonden. Deze Familiereis Egypte eindigt aan de Rode Zee waar je heerlijk kunt relaxen, zwemmen, duiken en snorkelen.

5. Costa Rica – 16 dagen – vanaf 7 jaar
19 april t/m 4 mei

In Costa Rica ontdek je een overweldigende en afwisselende natuur. Tochten door het tropische regenwoud laten je zoeken naar apen, neusbeertjes en luiaards. Je wandelt langs borrelende kraters en dampende bronnen en kunt heerlijk in bronnen badderen met uitzicht op de Arenal Vulkaan. Waaghalzen mogen de spannende canopytour niet missen. Hangend in een trapeze glijd je via een kabelbaan van boomtop naar boomtop en voel je je als Tarzan of Jane! Ter afsluiting van deze avontuurlijk Familiereis door Costa Rica kun je aan het strand heerlijk zonnen en zwemmen, of leren surfen.

Sawadee Familiereis top 5 meivakantie Costa Rica met kinderen

Dus ben jij nog op zoek naar een mooie vakantiebestemming in de meivakantie? Check dan de website van Sawadee voor meer informatie over deze toffe gezinsreizen.

Deze Top 5 hebben we samengesteld in samenwerking met Sawadee. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *