Thomas de Trein in het Spoorwegmuseum

In het Hemelvaart weekend, van 10 tot 13 mei, is Thomas de stoomlocomotief weer te gast in het Spoorwegmuseum! Ontmoet Thomas en zijn vrienden Henry en Emily. Natuurlijk is de Dikke Controleur ook van de partij. In het museum zijn er verschillende activiteiten te doen, die leuk zijn voor kids die tussen de 1 en 7 jaar oud zijn.  Er zijn theatershows, je kunt geschminkt worden, de nieuwste Thomas film bekijken en er is nog veel meer leuks te doen!

Thomas Weekend bij het Spoorwegmuseum hemelvaartweekend

Wat is er te doen?
Elke dag is er de aankomst van de echte Thomas locomotief. Dit zal gebeuren op het werkterrein achter het museum, in combinatie met een act van de Dikke Controleur. Per dag worden er 7 theatershows vertoond, waarna kids op de foto kunnen met de acteurs. Voor de allerkleinsten liggen er in het museum en buiten speelkleden op de vloer, waar eindeloos gespeeld kan worden met het Thomas speelgoed. In de grote hal kun je meezingen met de leukste musicalliedjes tijdens de Thomas Sing-Along en in de speciaal ingerichte bioscoop wordt de allernieuwste film over de stoomlocomotief en zijn vrienden vertoond. Er kan gekleurd worden aan de kleurtafel en kids kunnen zich laten schminken en aan het eind van de dag naar huis gaan met een stoere airbrush tattoo op hun arm.

spoorwegmuseum stalen monster utrecht kinderen museum

Praktische info
Vanaf Utrecht Centraal rijdt er ieder uur een trein naar het spoorwegmuseum toe, je stapt dan midden in het museum uit! Online tickets voor het Thomas-weekend kun je bestellen via de website van het Spoorwegmuseum, deze kosten €16,50. Kaartjes kun je ook gewoon aan de kassa kopen, maar hou er dan rekening mee dat je in de rij moet staan. Je kunt tijdens het Thomas weekend natuurlijk ook de rest van het museum bekijken!

Wanneer: 10 t/m 13 mei
Waar: Spoorwegmuseum, Maliebaanstation Utrecht

wwww.spoorwegmuseum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *