Theater op het dak: HOOG (7+)

Van 18 april t/m 6 mei 2018 speelt het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) HOOG, een jeugdvoorstelling (7+) bovenop een dak, over ambitie en ouders die het beste voor hun kinderen willen en kinderen die aan alle verwachtingen proberen te voldoen.

Voorstelling HOOG van het Nieuw Utrechts Toneel

HOOG vertelt het verhaal van een jongen (Hoog) uit een ambitieus gezin. Met een beroemd architect als vader, een moeder die taarten proeft op TV, tweelingzussen die medailles winnen met synchroonzwemmen, een zus die mee doet aan The Voice en een broertje dat vioolconcerten geeft, kan iedereen in het gezin iets bijzonders.
Iedereen, behalve Hoog.  Gedreven door de gedachte dat je pas iets bent als je iets kan, start hij een zoektocht naar dat wat hem uitzonderlijk maakt. Hierbij wordt hij geholpen door Icarus, een imaginair vriendje met gesmolten vleugels. “Volg mij maar. Ik ga er voor zorgen dat de mensen weten wie je bent. Ik zal je laten vliegen.”

Praktische informatie
Na VONK! is HOOG de tweede familievoorstelling van het NUT op een unieke locatie in Leidsche Rijn. De voorstelling speelt zich dit keer  af bovenop het dak van Pathé CineMec Utrecht!
Spannend theater met onbeperkt pannenkoeken en limonade voor jong én oud. Van 18 april t/m 6 mei 2018 op vrijdag, zaterdag en zondag.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het NUT.

De voorstelling Hoog van het Nieuw Utrechts Toneel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *