Theater en dans bij het UCK in de voorjaarsvakantie

Een keer iets anders dan de vakantie-BSO? Het Utrechts Centrum voor de Kunsten organiseert ook in de voorjaarsvakantie een ‘UCK in de vakantie’ voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Op twee verschillende dagen en locaties kunnen de kinderen bezig zijn met muziek, dans en theater onder begeleiding van meerdere docenten.

Dans en muziek op de CultuurCampus
Op de CultuurCampus zijn de kinderen de hele dag onder de pannen met beats in allerlei soorten en maten. Ze gaan breakdancen bij ‘dancevibes’, ze zullen losgaan met percussie bij ‘beat it’ en tijdens ‘cool dj stuff’ creëren ze hun eigen muziek op de computer. Voor de dansliefhebbers is er ook de keuze om alleen aan de slag te gaan met dans. Samen gaan ze de hele dag bezig met het maken van een eigen dans. Een afwisselende en gezellige vakantiedag voor kinderen om alleen of met een vriendje bij aan te sluiten. Vanaf 14.30u mogen de ouders ook even binnenlopen om te kijken waar de kinderen de hele dag druk mee zijn geweest.

Wanneer: 27 februari 2018
Waar: Cultuurcampus, Burchtpoort 5, Vleuten
Door wie: Raymond den Uijl, Tamara Brussé, Jens Kerkhoff, Otto de Jong

UCK in de voorjaarsvakantie theater, dans, muziek

Theater op het Domplein
Ditmaal staat de dag in het teken van theater en gaan de groepen onder leiding van twee docenten aan de slag met het boek ‘Matilda’ van Roald Dahl. Van 09.00u tot 15.00u zullen de kinderen op een creatieve manier bezig gaan met het verhaal waarbij de slimme Matilda, de lieve juf Engel en het akelige schoolhoofd Bulstronk natuurlijk allemaal voorbijkomen! Dit wordt gegarandeerd een super leuke vakantiedag met een afsluitende voorstelling om 14.30u voor de ouders.

Wanneer: 1 maart 2018
Waar:  Utrechts Centrum voor de Kunsten, Domplein 4, Utrecht
Door wie: Noortje Thuis, Arieke Luikinga

Theater in het UCK in de voorjaarsvakantie

Praktische info
Om mee te doen aan een van deze dagen hoeven de kinderen geen cursist te zijn bij het UCK of ervaring te hebben. Voor een hele dag die van 09.00 tot 15.00 uur duurt, betaal je inclusief lunch €35. Beide dagen zijn geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Tickets kun je via de website van het UCK kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *