Superjuffie bij Kids Weekend Kinepolis

Op 6 en 7 oktober staat de nieuwe avontuurlijke familiefilm ‘Superjuffie’ een heel weekend lang in de spotlight bij Kinepolis Jaarbeurs.
Een gedeelte van de bioscoop is speciaal ingericht voor de jonge bezoekers, hier kan rond de film volop gespeeld, geknutseld en gekleurd worden. Daarnaast krijgt ieder kind een bekertje welkomstlimonade en een kleine verrassing (op=op). Een leuk en gezellig uitje voor het hele gezin!

Superjuffie kidsweekend bij kinepolis jaarbeurs utrecht

Het verhaal
Superjuffie, van de makers van Mees Kees en Dummie de Mummie, gaat over juf Josje. Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6.

Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen. In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

DE familiefilm Superjuffie

Praktische informatie
Datum: zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Tijd: event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden
Einde event: 17.00 uur
Kaartjes koop je via de website van Kinepolis Jaarbeurs
Locatie: Kinepolis Jaarbeurs, Jaarbeursboulevard 300, Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *