Start kaartverkoop BLAFFEN!

Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat en Podium Hoge Woerd presenteren van vrijdag 1 t/m woensdag 6 juni de muzikale familievoorstelling BLAFFEN! De jonge straathond Laika wordt als speelbal heen en weer geslingerd tussen de grote tegenstanders Boxer en Wolf, die de strijd met elkaar aangaan en bereid zijn tot het uiterste te gaan. BLAFFEN! is een spannende theatervoorstelling over recht en onrecht, vrijheid en gevangenschap en de moed om je stem te laten horen. Koop in maart alvast je kaartje en ontvang na afloop van de voorstelling een gratis hotdog.

blaffen voorstelling de vrijstaat leidsche rijn

Waar gaat BLAFFEN! over
“Waar de Vlag wappert zijn wij honden de baas. Al is het op de Maan. Al is het op Mars.”

De jonge straathond Laika is door Boxer gerekruteerd voor het Leger van de Rode Hond. Als Laika haar uniform krijgt, is ze blij. Samen met de jonge honden en patrouillepuppies bewaakt ze vanaf nu het Hondenland tegen de wilde wolven. Zij zijn de bron van alle kwaad en moeten buiten de muur worden gehouden. Maar dan ontdekt Laika waarom haar vader is gevlucht uit Hondenland en nu tussen de wolven leeft. Wie moet Laika geloven, Boxer of Wolf? En alle andere honden? Die zullen net als het publiek moeten kiezen bij welk kamp zij willen horen. Voor wie stem jij?

Wie doen er mee aan BLAFFEN! 
In de theaterproducties van De Vrijstaat werken altijd meerdere generaties samen. Daphne de Bruin (theatermaker en artistiek leider van De Vrijstaat): “Professionals met jarenlange ervaring en expertise delen hun kennis, ambacht en passie met jonge talenten. Zo maken we voorstellingen waarbij kwaliteit, talentontwikkeling en spelplezier centraal staan. In de toneelteksten komen humor en maatschappelijke thema’s samen, waardoor onze voorstellingen aantrekkelijk zijn voor jong én oud.”

BLAFFEN! is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Op vrijdag en zaterdag zijn er voorstellingen om 19:30 uur en op zondag om 11 en 15 uur. Kijk voor kaartverkoop op www.podiumhogewoerd.nl

Blaffen voorstelling De Vrijstaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *