Spetterend slotfeest kinderboekenweek Nieuwegein

Dit jaar wordt de Kinderboekenweek in Nieuwegein afgesloten met een spetterend slotfeest! Op vrijdag 12 oktober is het van 18.00 tot 21.15 feest in bibliotheek ‘De Tweede Verdieping’ met allerlei leuke activiteiten. Met als special guest… de megapopulaire DutchTuber! Van wie je alles leert over vloggen en YouTube. In een mini-workshop onthult hij zijn vlog-geheimen en vertelt hij over zijn favoriete boeken.

Maar dat is niet alles wat je op dit feest kan doen. Doe mee met een workshop freerunning, geniet van dans en muziek, laat je schminken, 3D-print je eigen pannenkoek of maak zelf een vlog.

Kinderboekenweekfeest Nieuwegein
Win een Meet & Greet met DutchTuber
Wil je gratis kaartjes voor dit feest én een Meet & Greet met DutchTuber winnen? Deel dan voor 10 oktober een foto met je beste vriend(in) op Instagram met #biebbuddies. Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

Het feest is speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun vrienden. Kaartjes zijn €2,50 voor leden en €8,50 voor niet-leden (tip: word lid voor maar €5!). Je kan je kaartjes halen bij het infopunt in de bibliotheek of reserveren via actie@detweedeverdieping.nu (o.v.v. ‘Kinderboekenweekfeest’).

Ook zo benieuwd naar het favoriete boek van DutchTuber? Of hoe jij zelf de beste vlogs kan maken? Ontdek het tijdens dit spetterende slotfeest!

Kinderboekenweek in NIeuwegein bij de tweede verdieping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *