Speciaalbier op Mother’s Finest Festival en winactie!

We hebben weer een leuke weekendtip voor je. Met of zonder kids! Van 14 t/m 16 september vindt Mother’s Finest, een internationaal speciaalbier festival, plaats in hartje Utrecht. Meer dan 25 verschillende craft beer brouwerijen uit Utrecht, Nederland, Europa en de VS presenteren hun favoriete bier op tap. Bier & Appelsap mag drie speciaalbierpakketten inclusief bierglas verloten, die op het festival kunnen worden opgehaald!

Het hele weekend (14-16 september) is het Janskerkhof gevuld met live muziek van swingende rockbandjes & eigenzinnige Utrechtse DJ’s, een foodcourt met de lekkerste BBQ gerechten en op de zondagmiddag een leuk programma voor de kleintjes.  Mother's Finest Festival speciaalbier

Craft Beer
Het bier wordt geschonken in glazen, die je bij binnenkomst voor €4 kunt ‘huren’. Na afloop kun je het glas inleveren en krijg je het bedrag weer terug. Op het festival zijn een heleboel verschillende stands met speciaalbier. Zoals Brouwerij De Leckere, waar je zelfs pingpong of beerpong kunt spelen!

Voor vrijdag tot en met zondag is een uitgebreid muzikaal programma opgesteld en er is van alles te doen. Er staat een fotobooth bij de stand van Lowlands Beer en er is een ware pop up barbershop te vinden op het terrein: Laat je haar knippen en/of pimp je baard (of snor)!

Mother's Finest Festival Janskerkhof speciaalbier

Voor de kids
Op zondag kun je je kids gezellig meenemen, want ook aan hen is gedacht. Ze kunnen vanaf 12.00 uur geschminkt worden door Sanne Brouwer van Santies en vanaf 13.00 uur kunnen ze ervaren hoe het is om circusartiest te zijn bij Cirque Moustache.

Mothers Finest Bier festival janskerkhof utrecht
Fotografie: Bart van Eijden

Hoe doe je mee aan de winactie?
Ga naar Bier en Appelsap op Facebook, like de pagina en laat bij de post over Mother’s Finest een berichtje achter dat je mee wil doen. Uit alle deelnemers loten we 3 winnaars die een speciaalbierpakket winnen met 5 verschillende blikken bier uit de USA vanuit YES WE CAN blikken bar, inclusief bierglas. De winnaars kunnen deze ophalen (en opdrinken) op het festival. Meedoen kan tot en met dinsdag 11 september. Daarna maken we de winnaar bekend, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

Praktische informatie
Voor alcoholconsumptie heb je een 18-plus bandje nodig die je kunt halen bij de bar. Je betaalt hiervoor eenmalig €2,50, wat ook geldt voor gebruik van het toilet. Op het Janskerkhof zijn genoeg parkeerplekken voor je fiets. Voor extra informatie over het festival en het programma kun je kijken op de eventpagina op Facebook, of op de website van Mother’s Finest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *