Smaak van de Stad in kerstsfeer

Het Lokaal is een van de leuke plekken uit het Bier en Appelsap Boek en je kunt het boek hier ook kopen. Op zaterdag 16 december staan bij het Lokaal, aan de Oliemolenhof, de kramen weer klaar voor de Smaak van de Stad. Een intieme, sfeervolle streekmarkt, gericht op lekkers voor het kerstdiner of mooie cadeautjes voor onder de boom. Voor de kerst-chefs zijn de Paddenstoelenkraam, Vleesch&Co, Kaasboerderij Doruvael, Van de Vis Eierspecialist en de Bokkenbunker aanwezig.

streekmarkt amersfoort bij het lokaal

Meer gemak in de keuken en toch een fantastisch kerstdiner? Met de producten van PrincePie, Lucious Loaf, Eemlook en Rigault Thuisgemaakt staat er snel lokaal lekkers op tafel. Wijngaard Aan de Breede Beek heeft de bijpassende wijnen. Nieuw op de markt is Fiona’s Baking Avenue: glutenvrije taartjes en andere heerlijkheden.

Lokaler wordt de Kerst niet
In Het Lokaal worden, speciaal voor de feestdagen, bijzondere producten gemaakt. Eric’s Beercraft brouwt een warm kerstbier. Elsenburg & Sebastiani Broodmakers bakken hun inmiddels befaamde Kerststol en Panettone. Op Oudjaarsdag bakt Carel oliebollen en appelbeignets.

Voor onder de boom stelde Het Lokaal, samen met Boot Koffie, EBC en de Broodmakers een ‘lokaal-pakket’ samen. Met Kerststol, koffie en bier.  Zelf een pakketje samenstellen kan natuurlijk ook. De medewerkers van Het Lokaal helpen er graag bij!

het lokaal amersfoort restaurant kindvriendelijk kinderen uit eten terras groente winkel speelhoek

Speciale lokale Kerstproducten
In het VersLokaal liggen, speciaal voor het kerstdiner en oud&nieuw, extra veel bijzondere producten. Rivierkreeftjes, coquilles, oesters, mosselen, forel en nog meer vis. Mooi (wild) vlees, vleeswaren en bijzondere kazen. Ook aan de bubbels is gedacht: RAAR uit Limburg heeft een prachtige Brut gemaakt, volgens de champagnemethode.

Kijk op de website van Het Lokaal voor meer informatie over de markt.

het lokaal amersfoort restaurant kindvriendelijk kinderen uit eten terras groente winkel speelhoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *