Skateweek in de Kerstvakantie

In de kerstvakantie kunnen kids weer meedoen aan de Skateweek! De Skateweek is een serie skateboardlessen waar je zoon of dochter elke ochtend kan skaten in Skatepark Utrecht onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat ze gebruik kunnen maken van het hele park.

Skateweek van Skatedays in het skatepark in utrecht

Programma
Elke dag draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Er is een op maat gemaakt programma, toegespitst op de verschillende niveaus van de deelnemende skaters. Naast het leren van nieuwe tricks en skills bestaat het programma onder andere uit skatefilms kijken en elke dag nieuwe uitdagingen. Na afsluiting van het programma kunnen ze nog de hele dag zelf skaten in het skatepark!

Bier en Appelsap heeft al eens een kijkje genomen bij de Skateweek. Lees hier het verslag!

Skateweek van Skatedays in het skatepark in utrecht

Van beginner tot gevorderde
De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Dus ook als ze al meer skate-ervaring hebben kunnen ze meedoen. Als ze nog nooit hebben geskate dan leren ze in 5 dagen de basis aan. Als ze al iets meer ervaring hebben dan gaan ze oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat ze overal in het skatepark zelfstandig kunnen skaten. Zijn ze nog beter, dan maken ze het nog moeilijker en uitdagender en gaan ze er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! Geen eigen skateboard in bezit? Geen probleem, er is genoeg materiaal en bescherming aanwezig.

Skateweek van Skatedays in het skatepark in utrecht

Wanneer en waar is de Skateweek?
De Skateweek vindt dagelijks plaats in de kerstvakantie en er zijn twee edities.

Skateweek I is van woensdag 27 tot en met zondag 31 december.
Skateweek II is van dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 januari.

Het programma is dagelijks van 9.30-12.30 uur.

Je kunt er voor kiezen om 1, 2, 3 , 4 of 5 dagen mee te doen. In 5 dagen kun je uiteraard het meeste leren! Op zondag 31 december sluit het skatepark na afloop van het programma van de Skateweek en kan je niet blijven skaten.

De Skateweek vindt plaats in Skatepark Utrecht. Skatepark Utrecht is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan 4 te Utrecht. Aanmelden kan via de website www.skatedays.nl

Skateweek van Skatedays in het skatepark in utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *