Skaten in de kerstvakantie

Heb je stoere kids? En zoek je nog een cool uitje voor de kerstvakantie? Laat ze dan meedoen met de Skateweek in Utrecht!

Wat is de Skateweek
De Skateweek is het leukste skateboard programma voor kinderen vanaf 6 jaar. Het vindt iedere schoolvakantie plaats in het skatepark van Utrecht. Elke ochtend krijgen de kids les van professionele skateboardleraren. De Skateweek plaatsvindt voordat het skatepark open gaat. Hierdoor is het hele park beschikbaar voor alleen de skateboardles. Halverwege is er pauze waarbij er genoeg eten en drinken is voor iedereen. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen je mee wilt doen.

skateweek utrecht kerstvakantie skaten kinderen

Wat gaan de kids doen
Elke dag draait om skateboarden, plezier maken en het aanleren van nieuwe vaardigheden en tricks. Er is een op maat gemaakt programma, toegespitst op alle verschillende niveau’s. Iedere dag zijn er weer nieuwe uitdagingen voor iedereen! Naast het leren van nieuwe tricks en skills bestaat het programma ook uit leuke workshops, spelletje, demo’s en wedstrijdjes. Allemaal in het teken van skateboarden.
Bier en Appelsap heeft al eens een kijkje genomen bij de Skateweek. Lees hier het verslag!

Voor wie
De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskate leer je de basis. Als je al iets meer ervaring hebt dan wordt er geoefend op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter? Dan wordt het programma nog uitdagender zodat je zoveel mogelijk nieuwe tricks leert! Heb je nog geen eigen skateboard? Geen probleem, er is genoeg materiaal en bescherming aanwezig voor iedereen.

skateweek utrecht kerstvakantie skaten kinderen

skateweek utrecht kerstvakantie skaten kinderen

Ervaringen:
De Skateweken in 2018 krijgen tot nu toe gemiddeld een 9 van de deelnemers.
~ Superleuk! Hij had in eerste instantie niet veel zin (was bang dat hij het niet kon) maar was heel enthousiast na afloop!
~ Dochter was heel enthousiast. De lessen pasten goed bij haar niveau en leervraag. Ze is echt enthousiast gemaakt.
~ Mijn Dochter vond de Skateweek “superleuk”

Wanneer:
De Skateweek vindt gedurende de hele kerstvakantie plaats. Met uitzondering van de feestdagen (25, 26, 31 december & 1 januari). Zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari.
Het programma is dagelijks van 9:30 tot 12:30. Je bepaalt zelf hoeveel en welke dagen je mee wilt doen.

Waar:
De Skateweek vindt plaats in Skatepark Utrecht.
Koningin Wilhelminalaan 4, 3527 LD UTrecht

Kosten:
1 dag: € 50, 2 dagen: € 80, 3 dagen: € 105, 4 dagen: € 130, 5 dagen: € 150, 6 dagen €180, 7 dagen € 210
Meer informatie en inschrijven via de website van Skate Days.

skateweek utrecht kerstvakantie skaten kinderen

skateweek utrecht kerstvakantie skaten kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *