Samen genieten op de Lenteboerderij

Heb jij (klein)kinderen tussen de twee en twaalf jaar oud die lekker creatief zijn, graag buitenspelen en samen op avontuur willen? Dan is de Lenteboerderij bij de Boerinn in Kamerik echt iets voor jullie!

Lenteboerderij bij de Boerinn in Kamerik

Tweede Paasdag
Op maandag 2 april kan je gezellig eieren komen schilderen. Ook zijn er een aantal verstopt, voor de  eieren zoekwedstrijd! Er zijn veel activiteiten voor het hele gezin. Ga samen kanoën, boogschieten of skelteren. Verdwaal in het strodoolhof of maak een lenteknutsel in het Atelier. Ook kun je megabellen komen blazen of lekker springen op het springkussen.

Als je even uit wilt rusten kan je niet alleen terecht in de Wagenschuur, je kan natuurlijk ook even gaan kijken bij de jonge dieren. Er zijn geitjes, lammetjes, een ezel en schaap, drie mini-varkentjes en nog veel meer!

Zin in iets anders leuks met Pasen? Kijk dan eens naar de Paasbrunch die je op beide paasdagen bij de Boerinn kan reserveren.

lenteboerderij bij de boerinn in kamerik

Overige zondagen
Op de andere drie dagen op 8, 15 en 22 april ben je ook van harte welkom op de Lenteboerderij!
Ga kijken bij de Kees Konijn show of volg samen een leuke workshop. Schiet op de ballonnen met boogschieten of doe mee aan het boerentoernooi. Het boerentoernooi wordt ieder jaar georganiseerd en gaat om de snelste tijd. Zaklopen, steppen en kruien wisselen elkaar snel af, maar er zijn nog meer onderdelen. De snelste tijd wint de eeuwige roem!

En er zullen deze zondagen ook foodtrucks aanwezig zijn voor heerlijke hapjes en drankjes.

Lenteboerderij bij de Boerinn in Kamerik

Praktische informatie
Boerderij de Boerinn is te vinden aan de Mijzijde 6 in Kamerik. Je kan gratis parkeren en er is ruimschoots plek. De boerderij is dagelijks geopend van 10.00 – 20.00 uur.

Via de website van de Boerinn kan je je kaartjes alvast kopen voor de Lenteboerderij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *