Rock je zomervakantie bij In Je Makie

Van 21-24 augustus 2018 organiseert Cultuur19 In Je Makie, een zomers kunstprogramma voor kinderen van 8-12 jaar in de CultuurCampus. In Je Makie bestaat uit vier hele dagen kunst maken, onder leiding van een muzikant, een theatermaker en een decorbouwer.

Sebastiaan Brussee maakte De Hardste Rockplaat voor Kinderen Ooit. Tijdens deze muzikale In Je Makie bedenken de deelnemers het concept voor een vette rockshow en gaan deze ook daadwerkelijk maken, repeteren en uiteindelijk uitvoeren. Chantal de Wolde (beeldend kunstenaar) en Marieke Braaksma (theatermaker) helpen bij het maken van de scènes, decor en kostuums. De show krijgt een plek in het programma van het Leidsche Rijn Festival op 2 september 2018.

Er wordt iedere dag van 9.00 tot 17.00 uur gewerkt in de CultuurCampus.
Bij lekker weer trekt de groep er samen op uit. Bij het woon-/werkatelier Nomads in Residence van Cultuur19 kan naar hartelust gewerkt geworden in de frisse buitenlucht. Ervaring met muziek, theater of kunst is niet nodig. De deelnemers pikken van alle disciplines iets op.

In je makie Cultuur19

In Je Makie is een project van Cultuur19 en wordt gehouden bij de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cultuur19.nl en kosten 180 euro (early birdtarief, excl. servicekosten), 200 euro (normaal tarief excl. servicekosten) en 100 euro (voor U-pashouders). Inbegrepen bij de prijs zijn vier dagen programma, eten, drinken en tussendoortjes. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *