Restaurant KEES: gezellig voor jong en oud

In een verbouwde boerderij, op Koedijk 1 in Houten, bevindt zich restaurant KEES. Hier kun je heerlijk eten, genieten van een high-tea óf met de hele familie aanschuiven tijdens de zondagse familiebrunch. Bestel een lekkere pizza die vers uit een echte houtgestookte oven komt of reserveer een van de drie zalen om met een groter gezelschap aan te schuiven. Bij KEES kan het allemaal. Eerder deze maand bracht Bier & Appelsap een bezoekje aan het restaurant, lees in het sfeerverslag hoe dit was!

brunchen bij restaurant kees in houten

Familiebrunch op zondag
Iedere zondag van 11.00 tot 15.00 uur kun je bij KEES terecht met de hele familie voor een gezellige brunch. Voor €22,50 wordt de hele tafel volgezet met allerlei lekkere dingen. Kinderen kunnen zelf bestellen van de kinderkaart, waarop bijvoorbeeld pizza staat. Deze kun je helemaal zelf samenstellen op een superleuke manier! Kinderen krijgen een getekende placemat met daarop links de ingrediënten en rechts een grote lege pizza. Ze kunnen zelf lijntjes trekken naar de ingrediënten die zij op hun pizza willen hebben.

Tijdens de brunch is er voor kinderen genoeg ander vermaak. Naast een aparte speelhoek waar spelletjes en puzzels liggen, is er ook altijd een nanny aanwezig die samen met de kinderen knutselt. Rustig een boekje lezen of samen hoelahoepen? Voor ieder wat wils.

kinderen in restaurant kees in houten

Kinderfeestjes bij KEES
Een kinderfeestje bij KEES is tof! Samen koken en proeven. Leuk origineel en weer eens wat anders. Stel zelf je eigen pizza samen, versier je eigen koksmuts of laat je schminken. Ben je meer van het shaken? Stel dan zelf je eigen mocktail samen en versier je eigen keukenschort. Een leuk aandenken voor mee naar huis! Beide feestjes worden georganiseerd vanaf 6 kinderen, kijk voor de volledige programma’s op de website van KEES.

interieur restaurant kees in houten

Praktische informatie
De boerderij bevindt zich op Koedijk 1 in Houten en is elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Voor de deur kun je gratis parkeren maar ook met het OV is KEES goed te bereiken. Voor grote groepen en kinderfeestjes valt alles te bespreken, met kerst zijn alle tafels al gereserveerd. Wel een leuke kersttip: tijdens de familiebrunch op zondag 23 december kunnen alle kinderen kerstkoekjes bakken!

restaurant brunchen kees houten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *