Proeven van theater, dans en muziek tijdens UCK kick-off weken

In september gaat het nieuwe cursusseizoen van het UCK weer van start. Van zaterdag 1 september t/m dinsdag 18 september zijn er open lesweken en allerlei proeverijen om je vingers bij af te likken. Van digitale media, fotografie en beeldend tot muziek, dans, musical en (jeugd)theater! Proef van het nieuwe cursusaanbod – kijk, vergelijk en kies wat het beste bij jou past. Alle activiteiten zijn gratis!

UCK kick-off theater dans musical muziek

De kick-off weken beginnen met een toffe UCK Open Dag, locatie Vleuterweide (Cultuurcampus) op zaterdag 1 september. Van 10.00 tot 13.00 uur kunnen kinderen van 1 t/m 12 jaar een kleine greep uit het UCK aanbod uit proberen. Er zijn peuterconcerten, danslessen, muziekworkshops, musicalbelevingen en een jeugdtheater proeverij.

Vanaf maandag 3 september t/m zaterdag 15 september is er een open lesweek van Dans. Kinderen van alle leeftijden kunnen allerlei soorten en niveaus danslessen proberen op meerdere locaties. Zijn de kids meer van het muziek maken? Kom dan naar de open lesweken Muziek van maandag 3 september t/m zaterdag 15 september.

UCK kick-off weken muziek

Ook de Jeugdtheaterschool opent haar deuren voor nieuwsgierige aagjes. Proef woensdagmiddag 12 september (16.00-17.00) van een theaterles op het Domplein. Een grote broer of zus die ook theater wil doen? Er is ook een proefles voor jongeren (12 t/m 19 jaar) op zaterdag 15 september (10.00-11.30). 

Kan je echt niet kiezen tussen dans, muziek en theater? Misschien is Musical dan wel de ideale cursus. Ontdek het op zaterdag 15 september, maandag 17 september of dinsdag 18 september bij een musical proeverij.

Kick off weken UCK musical

Liever met het hele gezin samen even spieken naar alle cursussen? Het UCK is er ook bij tijdens het Uitfeest – dé start van het Utrechtse culturele seizoen! UCK heeft de smaak te pakken met allerlei proeverijen – van digitale media en fotografie tot muziek, musical, dans en (jeugd)theater! Er komt van alles aan bod, voor alle leeftijden. Een ideale gelegenheid om de bezielde danser, de ongeremde rocker of juist de kekke illustrator in de familie te ontdekken. Kom zaterdag 15 september langs op het Domplein en tast toe. 

Opgeven voor jeugdtheater en musical proeverijen kan via de website van het UCK. Meer informatie over de UCK kick-off weken is te vinden in de agenda van het UCK. Ook voor volwassenen is er van alles te proberen van het brede UCK cursusaanbod van zaterdag 1 september t/m dinsdag 18 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *