Proeven van theater, dans en muziek tijdens de UCK kick-off weken

Ga fris het voorjaar in met alle open lesweken en proeverijen tijdens de UCK kick-off weken in Utrecht! In januari gaat het nieuwe cursusseizoen van het UCK (Utrechts Centrum voor de Kunsten) weer van start. Van woensdag 9 januari t/m zaterdag 9 februari zijn er open lesweken en allerlei proeverijen om je vingers bij af te likken. Van digitale media, fotografie en beeldend tot muziek, dans, musical en (jeugd)theater! Proef van het nieuwe cursusaanbod: kijk, vergelijk en kies wat het beste bij jou past.

UCK kick-off weken cursussen in Utrecht voor kinderen, theater
Vanaf maandag 28 januari t/m zondag 3 februari is er een open lesweek van Dans. Kinderen van alle leeftijden kunnen allerlei soorten en niveaus danslessen proberen op meerdere locaties. Van hiphop tot jazz tot klassiek ballet! Ben je meer van het muziek maken? Kom dan naar de open lesweken Muziek van maandag 4 februari t/m zaterdag 9 februari.

Ook de Jeugdtheaterschool opent haar deuren voor nieuwsgierige aagjes. Wil je onderzoeken of toneelspelen iets voor je is? Ontdek het bij de Open les van de UCK Jeugdtheaterschool. Proef woensdagmiddag 30 januari (van 16.00 tot 17.30 uur) van een theaterles op het Domplein. Je ontmoet ook de docenten en je kan ervaren of toneelspelen iets voor je is.

UCK kick-off weken cursussen in Utrecht voor kinderen, theater en dans
Zit je nog te twijfelen tussen dans, muziek en theater? Niet getreurd misschien is Musical dan wel de ideale cursus voor jou. Ontdek dit tijdens de Musical proeverijen. Deze vinden plaats op zaterdag 19, maandag 21 en dinsdag 22 januari. Misschien sta jij straks wel op dat grote podium met je vriendjes en vriendinnetjes.

Digitale media en Fotografie kan ook nog een optie voor je zijn. Ben jij die kekke illustrator in de familie? Of wil je dat worden? Ontdek het dan tijdens de proeverijen op zondag 13 januari tussen 12.00 en 15.00 uur.

UCK kick-off weken cursussen in Utrecht voor kinderen, illustrator
Meedoen?
Alle activiteiten zijn gratis! Opgeven voor jeugdtheater en musical proeverijen kan via de website van het UCK. Meer informatie over de UCK kick-off weken is te vinden in de agenda van het UCK. Ook voor volwassenen is er van alles te proberen van het brede UCK cursusaanbod op woensdag 9 januari.

uck kick off weken utrecht cursussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *