Out of the Blue: klassieke muziek & lekker eten

In de categorie uitjes zonder kids tippen we een avondje Out of the Blue in TivoliVredenburg, op donderdag 8 februari. Bij Out of the Blue staat de tijd even stil. Er wordt voor je gekookt, jij kletst en eet. Het orkest speelt, jij luistert en droomt weg. De ideale avond als je nieuwsgierig bent naar klassieke muziek, maar het er niet van komt om een keer naar een concert te gaan.

Out of the Blue TivoliVredenburg

Hoe ziet de avond eruit?
Bij Out of the Blue speelt het Radio Filharmonisch Orkest – een van de beste symfonieorkesten van Nederland – toegankelijke klassieke stukken, voorzien van context, verhaal en drama. Het concert duurt een uur. Maak je over een dresscode geen zorgen, die is er niet.

Op 8 februari staat Out of the Blue in het teken van Italië. Voorafgaand aan het concert kun je aanschuiven voor het eten. Een goede Italiaanse maaltijd en een lekker wijntje, geserveerd aan lange tafels rondom de Grote Zaal. Daarna speelt het Radio Filharmonisch Orkest bekende stukken van de Italiaanse componisten Puccini, Verdi en Respighi. Gastvrouw van de avond is de jonge sopraan en rising star Laetitia Gerards. Zij vertelt het verhaal achter de muziek – zo hoor je net wat meer. Na afloop van het concert kun je nog even napraten onder het genot van een borrel.

19.30 uur diner
21.00 uur concert
22.00 uur borrel

Out of the Blue TivoliVredenburg
Praktische informatie
Datum: donderdag 8 februari
Tijd: diner start om 19.30 uur, concert start om 21.00 uur
Locatie: TivoliVredenburg, Utrecht
Meer informatie en kaarten reserveren kan via: www.tivolivredenburg.nl/outoftheblue.

Out of the Blue TivoliVredenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *