Opening ESCAPEROOM Het Inni Park voor kinderen in Utrecht

Begin februari opent Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat in Utrecht een bijzondere escaperoom voor kinderen vanaf 8 jaar. Houd je van spanning, schrik je niet terug voor gesloten deuren en heb je zin om een nieuwe diersoort te leren kennen? Dan is ESCAPEROOM Het Inni Park de plek voor jou!

inni expo vrijstaat escaperoom uitje met kinderen

Er zijn sporen van een nieuwe diersoort ontdekt. Bioloog Tina Daas heeft een aantal van deze dieren weten te vangen en een onderzoeksruimte ingericht in het Gebouw van De Vrijstaat. In deze escaperoom voor kinderen werk je samen om het mysterie rond de Inni’s op te lossen. Tijdens een spannende zoektocht ontrafel je met elkaar wat de bioloog allemaal te weten is gekomen over deze bijzondere dieren. En als een echte onderzoeker kom ook jij voor de keuze te staan: hoe ver kunnen we gaan om de Inni’s in gevangenschap te houden?

inni expo vrijstaat escaperoom uitje met kinderen

inni expo vrijstaat escaperoom uitje met kinderen

ESCAPEROOM Het Inni Park is ontwikkeld en gebouwd door kunstenaar Joël Vegt en studenten Interactive Performance Design (HKU): René ’t Hart, Meike Jansen, Robbie de Gier en Emile Ponson.

Praktische info
ESCAPEROOM Het Inni Park is van 2 februari t/m 7 april elke zaterdag en zondag open. In de voorjaarsvakantie ook op woensdag 27, donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart. Er zijn rondes om 12.00 en om 15.00 uur. Kaartjes zijn te koop voor €7,50 per persoon of €25 per gezin.

Om de ESCAPEROOM Het Inni Park te kunnen spelen, zijn er minimaal 6 deelnemers nodig. Meld je dus gezellig samen met familie, vrienden en buren aan. Ben je met minder personen? Geen probleem, dan worden jullie met andere bezoekers bij elkaar geplaatst. De escaperoom is ook een leuk idee voor als je je verjaardag wilt vieren! Je kunt online je plekje reserveren! Meer informatie is te vinden op de website van De Vrijstaat.

inni expo vrijstaat escaperoom uitje met kinderen

inni expo vrijstaat escaperoom uitje met kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *