Nieuwe familievoorstelling van YALLA YALLA

STOP is een vrolijke en spannende familievoorstelling van theatergroep YALLA YALLA voor kinderen vanaf 6 jaar met robots, boetes als je geen horloge hebt, vlam in de pan, een droommachine en een immer drukke restauranteigenaresse. Zaterdag 12 mei is de voorstelling te zien in Utrecht!

STOP
Abdelaziz Abdelhamid Abdelkarim komt uit een land heel ver weg, waar de zon dertien uur per dag schijnt. Zelfs de stenen op de grond hebben het warm. In dit land heeft iedereen altijd tijd, voor een gesprek, om te lachen of om te spelen. En niemand vindt het erg als je in de schaduw even een dutje doet. Het is dus even wennen als hij in Nederland komt wonen. Hier is iedereen druk, druk, druk. Mensen rennen om de trein te halen en je kunt geen afspraak maken zonder agenda. Maar waarom hebben de mensen in dit land toch altijd haast?

Theatergroep YALLA YALLA
Achref Adhadhi (Tunis, 1987) is fysiek acteur, regisseur en scriptschrijver en verhuisde in 2015 voor de liefde naar Nederland. STOP is de nieuwe familievoorstelling van YALLA YALLA en is geïnspireerd op Achrefs ervaringen in Nederland. Mensen lijken hier niet meer zonder agenda, planning en orde te kunnen leven. Ze doen nooit ‘niets’, hebben altijd haast en er is weinig ruimte voor spontaniteit. STOP houdt ons een spiegel voor, want altijd druk zijn kan volgens Achref niet goed zijn voor een mens.

Praktische info
Wanneer: zaterdag 12 mei 2018, om 12.30 uur
Waar: Theater de Musketon, Hondsrug 19, Lunetten
Tickets: € 5,- verkrijgbaar aan de deur
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Voor extra informatie over de voorstelling en de theatergroep kun je kijken op de website van Achref Adhadhi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *